Угадай фільм

Автор Жирна_Бойова_Панда, 10:27, 22 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

йо, цесе Малхолланд драйв...

Malva Landa

Цитата: Морквина бо Тогорішна від 16:44, 01 Червень 2011
Малхолланд драаааайв!!! Це жеж Девід Лінч!

Мені так нравицця, коли Мальва загадує кіна, бо тіко тоді мені ліхко одгадувать!!))

:applauds
Молодчинка! Загадуй.

Тогорішна Морквина

Оце кіно гамериканське, основане на реальних подіях, біографічєське, так сказать...

wildperson

Цитата: Морквина бо Тогорішна від 10:54, 02 Червень 2011
Оце кіно гамериканське, основане на реальних подіях, біографічєське, так сказать...
ВБИВ БИ!, так поганити своiм олбанським ще й мiй улюблений "Дорз"! :hunter :hunter :hunter

wildperson

Вiн був "олбанцем" й ненавидiв рiдну мову

Тогорішна Морквина

Тогорішна Морквина

Петре, не вірю своїм очам! Ви, такий знатний інтіліктуал і таку якусь ... фігню загадали! Може ви цесе кіно ше й дивилися?)))

EdSem

wildperson

EdSem

Дуже класна америкосська комедія.
Мав би відгадати кожен...

Тогорішна Морквина

ACE VENTURA 2: WHEN NATURE CALLS - 1995

Віднедавна я чудесним образом набула всєоб"ємлющого знанія, просвітлення, що дає мені змогу вгадувати будь-яке кіно по будь-якому скріншоту! В тому числі і всяке лайно і атстой, яке я би ніколи си не дивила! Так шо дана тема на форумі уже не актуальна! Бо так не інтірєсно, все одно я все вгадаю.))) Чесно!

EdSem

Відгадала. Загадуй. А якшо тобі не цікаво, то нехай загадує хтось другий.

Тогорішна Морквина

Цитата: EdSem від 00:11, 21 Червень 2011
Відгадала. Загадуй. А якшо тобі не цікаво, то нехай загадує хтось другий.
Та не то, шоб мені не цікаво. Справа зовсім не в мені, просто тепер Гугел вміє шукати по зображеннях! Тягнеш картинку в поле пошуку і воно тобі пише, з якого то кіна))).

EdSem

тоді можна тему закривати)))

Juha

Тю, а який прикол так розгадувати... Та то так любий може зробити... Це ж так
Давайте не закривати, а загадувати дальше. Просто не через Гугл відгадувати... Я вірю, що ще буде фільм який я вгадаю, бо поки що я якась геть далека...  :bu