Кінець світу

Автор Лукавий_Єшуя, 23:46, 21 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

Ну, судячи з того всього він і є його предвістником ака пророком.... а може і причиною.

Gorolya

Цитата: Стас від 15:11, 26 Липень 2010
Цитата: Gorolya від 14:36, 26 Липень 2010
от тільки не дойшло до мене, Ви язичник чи все ж баптист?)  :nenayu
Єшуя просто стібеться, читайте уважніше :)

Стас, може людина не може визначитись...
а ти - стібеться, стібеться....

wildperson

Цитата: Gorolya від 15:51, 26 Липень 2010
Цитата: Стас від 15:11, 26 Липень 2010
Цитата: Gorolya від 14:36, 26 Липень 2010
от тільки не дойшло до мене, Ви язичник чи все ж баптист?)  :nenayu
Єшуя просто стібеться, читайте уважніше :)

Стас, може людина не може визначитись...
а ти - стібеться, стібеться....
На його мicцi мiг бути я.., рокiв 10 тому. Коректний стьоб- це весело, часом добавляе купу позитивних емоцiй. В даному випадку- нiц коректного не бачу, то графоманство з копiпастом, то образи на гранi правил форуму (типу того, що Плосконос китайське гiвно втюхуе.., прийди в магазин й скажи то Юрi в реалi.. [самоцензура]). Може це сам адмiн так рейтинг пiднiмае? Та нi. сумнiвно, виховання не те.
Коротше: тут дехто плюеться, в адмiнку пише.., а треба всього лиш- IГНОРУВАТИ!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 16:16, 26 Липень 2010
...Може це сам адмiн так рейтинг пiднiмае?...

:rofl: :rofl:

Лукавий_Єшуя

Стас, чому саме "стібеться" ? Ні в якому разі! В мене не було абсолютно нічого подібного, про що ти кажеш? Ти запитав "чи я баптист", я відповів-так, я баптист, в повному розумінні цього слова, на данний момент, так як мені вже перевалило за 30, я по зрозумілих причинах  по трохи переходжу в адвентисти ..12 року, я думаю для нас всіх це актуально! По-можливості як найскоріше перейти в цю конфесію. Шановний Стас, я дуже цінню свій час. Якщо би я бачив, що вас дійсно не цікавлять або ви не задумуєтесь над питанням сенсу нашого перебування тут, в даний час в цьому житті, повір ви б про мене не почули ні коли. Буваючи в Косові на базарі, в центрі міста, бачучи цей страшний вигляд наших земляків на грані бомжацтва, я задумуюсь, чому вони так бідують? на противагу Абрамовичу, Пінчукам, Ахметовам і різній мразі.. Можливо тому що ця мразь має єдине родство з Ісусом Христом? І вони так само обрізані як Ісус? Так, між іншим, досить сильний просвітлюючий і даючий силу нам в боротьбі за природу, а отже і за неньку Україну і за все біле людство (адекватне), а не за покоління "Пепсі" "Сексу" і "Христа Бабла".

Матеріал:-http://uniat.ucoz.com/load/antikhrist_chipi_kinec_svitu/zhidi/9-1-0-2265

На рахунок дорогого Плосконоса, мова йде про те, що як на мій погляд, чому гуцули одна з найкращих на Україні націй повинна купувати, а отже і підтримувати економіку ублюдочних китайозів? В чому їм допомагають наші ж косівчани, впарюючи їм то "гівно китайське" . Невже ми як нація не достойна кращого, що навіть в застойні часи, дійсно дорогого  Леоніда Ілліча, гуцули мали змогу купувати якісний товар. Я думаю ті хто впарюють, тобто піднімають своє бабло таким ганебним способом, повинно бути стидно, якщо вони дійсно українці, а не ...

Жирна_Бойова_Панда

1. відколи гуцули стали нацією? оО
2. якшо не купувати "гівно китайське", то яка альтернатива? уявляю собі інкрустовані холодильники  :rofl:

vyluzja Franka

Цитата: Лукавий_Єшуя від 22:00, 26 Липень 2010
На рахунок дорогого Плосконоса, мова йде про те, що як на мій погляд, чому гуцули одна з найкращих на Україні націй повинна купувати, а отже і підтримувати економіку ублюдочних китайозів? В чому їм допомагають наші ж косівчани, впарюючи їм то "гівно китайське" . Невже ми як нація не достойна кращого, що навіть в застойні часи, дійсно дорогого  Леоніда Ілліча, гуцули мали змогу купувати якісний товар. Я думаю ті хто впарюють, тобто піднімають своє бабло таким ганебним способом, повинно бути стидно, якщо вони дійсно українці, а не ...
... судячи з Ваших слів, крім того, що Ви баптист переходячий в "адвентиста 12" року, ще й крайньо радикальний націоналіст який поважає комуністичних лідерів і ненавидь найбільш комуністичну націю світу, ще той антисеміт і антиглобаліст який напевне що крім туалетного паперу "Кохавинка" без ГМО нічого собі в магазині не купляє і це тільки через власні переконання. (до речі ви кульки безплатні в магазині берете чи ні?)
Звідки Ви знаєте чию економіку і добробут Ви піднімаєте коли купляєте той папір?
І судячи з того який для Вас вигляд мають наші співвітчизники - Ви швидше всього "піднімаєте" працюючи ну точно не на українську економіку, а швидше всього якусь закордонну, може навіть ту саму проти якої і виступаєте...

julio

Прошу вибачення.
Щоб кінець світу настав, спочатку треба щоб світ був.
У мене стійке враження, що топікстартеру кінець світу поки що не "світить".
У нігера в одному місті світліше, ніж у топікстартера в думках.

І, люди...
Хто з вас хоч раз був свідком, ситуації, коли нормальна людина, розмовляючи з "неадекватом" стає схожою на останнього?

Жирна_Бойова_Панда

Якщо ти сперечаєшся з ідіотом, постарайся впевнитися, що він не робить того ж самого ©
шось таке? )

julio

vyluzja Franka

ну і ще мож добавити
знаючий, знає - доказуючий, доказує...

ploskonos

Цитата: Лукавий_Єшуя від 22:00, 26 Липень 2010
чому гуцули одна з найкращих на Україні націй повинна купувати, а отже і підтримувати економіку ублюдочних китайозів? В чому їм допомагають наші ж косівчани, впарюючи їм то "гівно китайське" . Невже ми як нація не достойна кращого, що навіть в застойні часи, дійсно дорогого  Леоніда Ілліча,

не хотів уже сперечатись,але поясню в двох словах заблудшому:тому що китайці створюють левову частку світових товарів,навіть той комп"ютер,з якого ТС шрайбує в інтернет свої  маразми ,на 95% зроблений В Чіні.А решта 5% в Тайланді або Малайзії.
Такі речі,як мала побутова техніка - теж майже всі виробники виготовляють в Китаї.Тобто,при оцінці якості речі основним критерієм служить не країна виготовник,а репутація ФІРМИ-ВИГОТОВНИКА,нормальна фірма збере якісну продукцію хоть у Верхній Вольті,хоть на Гваделупі.
Великому поціновувачу вітчизняного виробника раджу купити теперішній "Норд".
Остинеш швиденько,за кілька місяців,коли почне фарба кусками відпадати.

Ну за застойні часи Дорогого Ілліча - тут у ТС взагалі мисля з котушок зірвалась: про блат ,базу чув?І шукали блат на любий імпорт,бо свої руки були тільки під танки і калаші заточені.

julio

Я щось "застій" та ЛІБ не зміг прив'язати до решти "думки".

"Через завсклад, товаровед" - класика.

Але, щоправда, на експорт багато чого робили більш ніж пристойно.
Хто мав змогу привести наші речі "звідти" - везли нє стєснялісь.

Лукавий_Єшуя

Ploskonos,  а хто Вам взагалі сказав що ВОНО збирається в Китаї?
Більшість продукції таких фірм збирається або в Росії або у нас, а наша якість складання навіть із китайським у порівняння не йде. Тому й ламається через раз.
Краще купити в два рази дорожче але один раз дівідюк зібраний на китайському заводі того-ж Панаса, який буде працювати п'ять років ніж раз на рік купувати гівно зібраної в якій-небудь шаразі під Харьковом.

Скупий платить двічі, дурний тричі, а лох постійно.

А на рахунок Китаю - є китайське виробництво і є китайське складання за ліцензією відомих фірм.
Ось у першому випадку виходить гівно тому що устаткування і технології китайські  збираються все абияк,
а в другому випадку  краще, тому що устаткування і техпроцес такий-же що у них, але використовується дешева праця китайських рабів.
Саме за другою схемою більшість відомих виробників електроніки винесли складання в кит.
По-перше зручніше доставляти до нас, по-друге дешевше збирати, тобто більший дохід.
Якість дійсно трохи страждає, тому як китайські раби за копійки добре працювати не вміють, але чимось доводиться жертвувати. А хто хоче офігенної якості - вперед у Японію за оригінальною технікою.

Жирна_Бойова_Панда

тема про кінець світу, ане про техніку яку продає магазин "Світ техніки"  :wantban