Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

вчора глянув фільм Секретаріат - дуууже сподобався  :bu

Жирна_Бойова_Панда

тільки шо вернувся з трансформерів в 3D... дуже і дуже круті, певно саме круте триде з усіх шо я бачив  :bu :good:

KosivArt

Трилер «Астрал», страшнуватий філм, особливо під кінець oh

Malva Landa

Недавно подивилася "Far and Away" () 1992 р. - дуже сподобався, після важкого робочого дня - саме те, що треба :)

TEODORUK

Тарас Пасимок

треті трансформери дуже класні - хоч це і здається дивним бо стереотип що перший фільм є кращим а інші просто збирання грошей, а тут явно не так  :good:

п'яті пірати уг - ледь додивився хіба русалки норм_)

IVP

Цікавий серіал Ходячі Мерці, зараз 2 сезон вже пішов, 1 сезон взагалі аххх...

Лангольєр

Реквієм по мрії
Кислотний дім
Темнота (Остання надія).

Marinka

Ромовий щоденник :drinks: з Джонні Депом. Шикарний комедійно-пригодницький фільм. Журналіст, Пуерто-Ріко, шахраї, ром, дівчина, пісок, море і пригоди))

Dana Eco-Kosiv

"Дежавю" з Дензелом Вашінгтоном. Теж позитивний фільм.

Galen

Цитата: KVITKA♥ від 11:31, 31 Жовтень 2011
"Дежавю" з Дензелом Вашінгтоном. Теж позитивний фільм.
Дійсно гарний, сподобався. Тільки додивилася.

Juha

Цитата: as_tar від 00:00, 29 Жовтень 2011
треті трансформери дуже класні - хоч це і здається дивним бо стереотип що перший фільм є кращим а інші просто збирання грошей, а тут явно не так  :good:

п'яті пірати уг - ледь додивився хіба русалки норм_)
Трансформери, підтримую - супер  :!:
Але, не дивлячись на те, що начиталася критики "Піратам", - мені сподобалося!!! Подивилася з задоволенням. Я люблю такі казки, де не треба напружуватися.

Я вже з нетерпінням чекаю на Сутінки  :yahoo: (ще два тижні, а потім ще один рік)

Тарас Пасимок

друга частина 7 фільму про Гарі Потера зачотна, але є відходи від книжки і мені перша частина 7 фільму більше сподобалась

Juha

Цитата: as_tar від 23:31, 01 Листопад 2011
друга частина 7 фільму про Гарі Потера зачотна, але є відходи від книжки і мені перша частина 7 фільму більше сподобалась
А я що-що а це не читала жодної книги. На фільм не вийшло попасти в кінотеатр. Дивилася буквально кілька днів назад вдома. Шкода, що ця кіноепопея вже закінчилася. З задоволенням дивилася б про пригоди навіть їхніх діток.
І ніколи не повірю, що в старих радянських казках більше змісту (хорошого) ніж в Гаррі Потері. Завжди спорю щодо цього з людьми.
Я, якби не зовсім росла на ньому, але кожну частину дивилася з задоволенням.
І вважаю, що дітям ці всі фільми варто дивитися. Бо так як тут вчать про дружбу, добро, не відходження від запланованого шляху, вірність, навіть про навчання і т.д. - не вчать ніде.

Тарас Пасимок

ну книжки про Гарі Потера це єдині, які наша молодь прочитала після букваря  :) варто поставити пам'ятник за це автору  :)