Шукаю майстра по ремонту ноутбуків

Автор Шмайсер, 09:31, 20 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Galen

А в тебе, Божена, не на гарантії? Ти де купляла?

odnosel4anka

Галя, купила ноут 12.01.2010.

Плачу як мала дитина, не розумію сама чого мене це так зачепило. Просто в мене весь бюджет розпланований до серпня, а тут непередбачувані витрати. І так відкладаю вже пів року купівлю нового катриджа в прінтер, а тут ще й це :(

Dana Eco-Kosiv

Нагадала.
З подібними історіями знайома не один рік.
По статистиці батарея вмирає після закінчення гарантії.
Мені часом здається,що термін служби вираховують.

Galen

А як можна визначити причину через яку воно сталося? Може бути через перепад електроенергії?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 19:36, 27 Січень 2011
А як можна визначити причину через яку воно сталося? Може бути через перепад електроенергії?

так малоймовірно, шо ти навіть собі уявити не можеш  :gruzin

BigFAN

Цитата: odnosel4anka від 19:26, 27 Січень 2011
Плачу як мала дитина, не розумію сама чого мене це так зачепило. Просто в мене весь бюджет розпланований до серпня, а тут непередбачувані витрати. І так відкладаю вже пів року купівлю нового катриджа в прінтер, а тут ще й це :(
Божена, думай позетивно бо наші думки матеріалізуються і може в бюджет буде непередбачене вливання коштів, і в батареї новій тоже позитив - довше буде тримати

ploskonos

Батареї не вмирають від перепадів напруги,а вмирають через заводські дефекти(рідко) і через неправильне користування.Гарантія на ноутбук не розповсюджується на акумулятор,бо це розхідний матеріал.В кращому випадку діє обмежена гарантія,але фірмі-виробнику практично нереально довести,що акумулятор вмер через дефект.
Але поскільки одиниці людей користуються ноутами там,де нема мережі,то не бачу в умиранні акумулятора великої проблеми.

odnosel4anka

якби мені хтось раніше сказав, що ноут може працювати без батареї... а я це дізнаюся тільки тепер... ужас. Життя несправедливе зі мною.

Galen

Цитата: odnosel4anka від 19:37, 28 Лютий 2011
якби мені хтось раніше сказав, що ноут може працювати без батареї... а я це дізнаюся тільки тепер... ужас. Життя несправедливе зі мною.
То що там з твоєю батереєю? Моя стоіть в шухляді окремо від ноутбука.

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 20:01, 28 Лютий 2011
То що там з твоєю батереєю? Моя стоіть в шухляді окремо від ноутбука.

моя вже теж... :)