Ремонт роверів

Автор Шмайсер, 15:26, 16 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Burkut

просто якщо він від'їздив пару тис км, чи дуже багато гівна бачив, то було б непогано замінити тросики перемикання передач та гальмівні.
знов же, якщо він відкатав багато, то було б корисно подивитись всередину втулок, глянути, що там зі змазкою, можливо змінити її на свіжу.
я таку профілактику роблю раз на рік, але в мене за рік кілька тис км, і досить багато такого

до речі, то на підступах до писаного каменя :)
хоча, якщо все робить добре(передачі якісно перемикає, гальмує без натуги, коротше, працює, як було з самого початку. нема люфтів у колесах та каретці) то не мороч собі голову :)

KosivArt

вчора почала туго перемикатись передача, думав підтягнути троса, а виявилось шо то від старості посипався кожух :(

Burkut

кожухи міняти рекомендують разом з тросами. я їх міняю раз на рік(троси частіше), а ще часто чищу(знімаю з байка промиваю напором води а потім пшикаю вдшку всередину, щоб видуло бруд). ось повернувся з рахова, так мабудь доведеться міняти все. троси так точно, а кожухи може й ні, але скоріш за все треба буде

KosivArt

то певно залежить від їзди, але міняти раз на рік якось задужо часто :)

трос я міняв того року, а кожух ше рідний був, йому років п'ять, не менше.

Burkut

ну то я й катаю немало, та й у всяку погоду. от поїздка до рахова принесла мені купу збитків, є надія, що менше тисячі, а всього то мокра дорога :(
але якість кожуха дуже сильно впливає на якість перемикання. як протирається внутрішня пластикова трубка, то трос починає дуже погано в кожусі ходити - в рази збільшується тертя, а це призводить до значних зусиль, щоб перемкнути передачу. а поганим кожухом можна дуже швидко вбити новий тросик

IVP

Вимушений був провести upgrade гуми, та не дожила свій 3 сезон усього 1-2 заїзди.

Тарас Пасимок

Якісний ремонт та діагностика велосипедів в Косові
Дзвоніть - 098-823-44-88 (Сергій)