Міжнародний конкурс фотографів Visa Off 2010/Perpignan/France

Автор Циклопова, 20:57, 15 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Циклопова

Циклопова

Marinka

Цитата: Циклопова від 21:38, 05 Серпень 2010
Марінка, переживання за ваші дописи в мене нема. Інакше я б не просила на першій сторінці критики щодо фото .
Й вдячна за відверту думку кожному з вас.
До негативної критики також вже давно звикла. Дуже рідко з боку українців хтось щось скаже добре.
Як Ви пишете "всі по литках пісяли" і какали на всіх і на вся. Обмиють картини разом з кісточками організаторів. Народ такий.
Щодо України  19ст - то воно так і є. Подивіться що робиться по-селах, люди до цього часу без газопроводу, води, каналізації, асвальту і тд. Можливо й в тому є свій шарм. Оскільки сучасний, динамічний захід намагається повернутись на 100 років назад.
Туди де ще збережена віра, традиція, фольклор.

Ні, мій суб'єктивізм був не в сторону картин, фотохудожників.
Фотографи ж класні. Я про роботи, які чомусь вважають саме таким обличчям України. Чомусь досих пір існує стереотип ведмедя на вулиці....
Так Європа може й хоче вернутись, але вони вже давно перейшли ту межу, яку ми ще досі вважаєм "благом цивілізації". Скажемо так, побували, та й захотілось забутого старого. Екзотики. .... ми ще й до того рубежу не доповзли... Але повземо, і то дуже інтенсивно;)
І ніхто і нікому кісточки не збирається обмивати. Не по-газдівськи своє хаяти.
А якщо вважати, що народ такий, що обмиє і не зрозуміє, в чому тоді сіль? Навіщо пропагувати такий народ?

Циклопова

ЦитатаНавіщо пропагувати такий народ?
Бо ми є частина цього народу.

Gorolya

фотографія "Жили у бабусі..." - не подобається
по 1ше якась вона сумна...
по 2 хлопчик виглядає страшно...
напевно тут планувалось передати - біг, рух... але вийшло ніби хлопчик з явними відхиленнями в розвитку... хоче вбити гусей

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

vyluzja Franka

Цитата: Gorolya від 23:20, 05 Серпень 2010
фотографія "Жили у бабусі..." - не подобається
по 2 хлопчик виглядає страшно...
напевно тут планувалось передати - біг, рух... але вийшло ніби хлопчик з явними відхиленнями в розвитку... хоче вбити гусей
... жжош :rofl:

Жирна_Бойова_Панда

Циклопова

Цитатафотографія "Жили у бабусі..." - не подобається
Сприймаю нормально. Олечко, розсмішила. Ти як і мої діти виросла на міському подвір"ї, де гусей не було видко на квадратний км.
Мій син Богдан, приїхавши до мого рідного села на Тернопільщіну, не міг надивуватись, як це так дикі гуси ходять по вулицях, шляхах(дорогах) не розуміючи що птахи домашні.
Так от, до вашого відома, молоді міські люди, гусаки - птахи не миролюбиві, можуть щипнути й укусити за задницю не тільки
дрібну дитину. Хлопчина в курсі справи, тому то й навіжений вигляд, знає за що прутом перещить.

Циклопова

Цитатаяк вам цей коментар?
Нічого, як для початку )
Сайт знаходжу досить свіжий, новітній, доступний в навігації.
Продовжуйте, початок вдалий !

Gorolya

Цитата: Циклопова від 20:56, 06 Серпень 2010
Цитатафотографія "Жили у бабусі..." - не подобається
Сприймаю нормально. Олечко, розсмішила. Ти як і мої діти виросла на міському подвір"ї, де гусей не було видко на квадратний км.
Мій син Богдан, приїхавши до мого рідного села на Тернопільщіну, не міг надивуватись, як це так дикі гуси ходять по вулицях, шляхах(дорогах) не розуміючи що птахи домашні.
Так от, до вашого відома, молоді міські люди, гусаки - птахи не миролюбиві, можуть щипнути й укусити за задницю не тільки
дрібну дитину. Хлопчина в курсі справи, тому то й навіжений вигляд, знає за що прутом перещить.

=) то все трошки не так)  і Косів не таке вже й велике місто, щоб діти не бачили в ньому гусей і на коня казали корова)
тим більше що моя бабуся на Київщині мала ціле господарство, в якому і кури, і гуси, і качки були, а ще 2 свиньки, коза і корова) а я в молоді роки навіть ту корову з дідусем ходила пасти)
так шо то все не так безнадійно, як вам здається)))

але суть не в цьому...

фото....
невже вам воно подобається?
я не про глибоку суть, а про виконання...

Циклопова

О.Криниця
"Відторгнуті урбанізацією. Центральна Україна. с. Мизинівка
знаходиться в стороні від автомобільних шляхів чи залізниці, від
найближчої траси (на якій навіть відсутній покажчик) до села веде стара
дорога -- шосейка - вимощена з грубого каміння. То ж і життя селян
проходить розмірено і архаїчно, як і століття тому. Можливо це і
врятувало стару дерев'яну церкву св. Юра (Георгія) від руйнування за
часів панування комуністично-атеїстичної ідеології."

Циклопова

Цитатаневже вам воно подобається?
я не про глибоку суть, а про виконання...
Олю, мені особисто фото не надто до вподоби. Гуси хріном стали)
Йшла дискусія, голосування, я була проти.
Але в багатьох глядачів знимка пробуджує позитивні спогади про дитинство, а в любителів французької гастрономії
течуть слюнки, шикарні блюда бігають в кадрі :)