Міжнародний конкурс фотографів Visa Off 2010/Perpignan/France

Автор Циклопова, 20:57, 15 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Циклопова

На десерт подаю фотки
Романа Печижака

цього року ми змогли виставити тільки 25 фото (максимальна кількість через умови конкурсу)

Циклопова

Циклопова

KosivArt

Таких фотографій французи точно не бачили :) Ви їм трохи розказуєте про життя-буття гуцулів?

Циклопова

Гуцули - народ унікальний. Показати, розказити - добре. Найкраще приїхати побачити, познайомитись, відчути наспраді який то є дух Карпат. Немало французів згідні їхати в наші краї, але їм необхідний провідник, що я не можу обіцяти через відсутність вільного часу.

Жирна_Бойова_Панда

Циклопова

Цитатадавайте їх сюда, провідника ми знайдем
По-перше необхідно пристойно розмовляти французькою ( В Франції мало хто розуміє англійську)
По-друге вдало розпрацювати маршрут і не тільки Карпатами.
До цього часу з боку моїх знайомих з Косова - одні бесіди.
А на словах, як ви вже неоднарозо переконались, далеко не заїдеш.

Циклопова

Дякую Володя !

Кадри вже виставили, власники пообіцяли потрохи виставляти на сайті фото виставки

Так от, перше фото на французький смак
http://www.restaurant-larencontre.fr/

А ви кажете ! :)

KosivArt

Циклопова

Йо, саме так, побачимо яку канапку вони нам на вернісаж зрихтують до горівки.

KosivArt

:)

До речі, хто ше не бачив, сайт Романа Печижака: -pechizhak.kosiv.biz

Marinka

А чого ж написали, що фото представлено фотографами-любителями? Не такі ж наші фотографи й аматори..... ;)
Усьо, я аж тепер зрозуміла, в чому суть конкурсу. Ми показуємо не так себе, як ту палітру на яку більш за все схожа наша країна. У нашому випадку - це Східні Піренеї. Там такі ж пейзажі, і схожа природа. Тепер питань до фотографій нема. Так би й зразу.....
Ну звичайно теж приємно, що написали те, що країна зберегла свою самобутність, незважаючи на "la parenthèse soviétique" радянські тиски.

Marinka

Грубо кажучи, суть конкурсу - показати що, українці такі ж люди, як і європейці. Або я знов дуже "грубо" висловилась ;) ;) ;) ;)

Циклопова

Марінка, фестиваль Visa Off проходить разом з  "Visa pour l'image"

http://www.visapourlimage.com 
де представляються виключно фотожурналісти з репортажами з гарячих точок планети.
Visa Off - організовує фотовиставки фотографів- любителів (напевне тут грають роль податки) з позитивним баченням світогляду.
Наприклад професійні фотографи від міністерства оборони Франції не встидаються виставлятись під личкою любителя.
Також мої знайомі які є власниками фотостудій та найбільш чисельного фотоклубу в регіоні не звертають увагу на такі дрібниці.

Цитатая аж тепер зрозуміла, в чому суть конкурсу. Ми показуємо не так себе, як ту палітру на яку більш за все схожа наша країна

Це не суть конкурсу, а мета нашої виставки. Ми представляємо Україну такою, як вона є.
Але в любому випадку кожен глядач бачить те, що бажає бачити.
Наприклад власник ресторану - типічний каталанець побачив в Україні свої Піренеї.
То не дивно, адже більшість місцевих жителів навіть столицю Франції ніколи не відвідували.
Для нього, особи яка не мала ніякої уяви щодо України, фото були справжнім відкриттям.

Ну а хто хоче себе персонально показати, то хіба ми в кайданах ?