Міжнародний конкурс фотографів Visa Off 2010/Perpignan/France

Автор Циклопова, 20:57, 15 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Циклопова

Циклопова

wildperson

Може я й сноб, але з трьох сторiнок менi лиш "Додому" сподобалося. Щось таке, що можно назвати мистецтвом (з натяжкою). Решта- просто майстровитi знiмки, не бiльше. Це при тому, що сторiнки фотографiв я бачив, мистецтва там вистачае, а тут- нема (

KosivArt

KosivArt

Цитата: wildperson від 15:26, 28 Липень 2010
Може я й сноб, але з трьох сторiнок менi лиш "Додому" сподобалося. Щось таке, що можно назвати мистецтвом (з натяжкою). Решта- просто майстровитi знiмки, не бiльше.
Спробуй глянути на фотографії очима француза, який ніколи не бачив Україну.

wildperson

Цитата: Стас від 22:00, 28 Липень 2010
Цитата: wildperson від 15:26, 28 Липень 2010
Може я й сноб, але з трьох сторiнок менi лиш "Додому" сподобалося. Щось таке, що можно назвати мистецтвом (з натяжкою). Решта- просто майстровитi знiмки, не бiльше.
Спробуй глянути на фотографії очима француза, який ніколи не бачив Україну.
Ну давай хоча б останню третю сторiнку очима француза.. Дерево.., таких пiд Парижськом- дофiга. Церква (хай буде "Церква", "мистецтво" ж)- Собор "..Какой, какой матери?!?.. (С)) цiкавiше для француза буде.

Циклопова

Було переглянуто членами асоціації тисячі фото і ці що відібрані - вибрані фрацузами, які мають позитивні погляди на Україну.
За художню сторону кадрів  - у Франції інше сприйняття й інші смаки.
Наприклад О.Задирака як професійний фотограв спеціалізується на "ню"
Це то що хоче бачити український глядач, те на чому завжди можна заробити гроші.
Голим дівчатам презентацію створювати не будемо - проб"ються й без нас )
Мета нашої виставки не мистецька, а пізнавальна.
Олександр Задирака надав нам безкоштовно свої фото (які продаються за добрі кошти)
Тому що він неоднаразово перебував за кордоном, патріот України, знає різницю між грішми й почуттями.

Циклопова

До вашої уваги персональний сайт Олександра Задираки :

http://zadiraka.com

Циклопова

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 00:18, 31 Липень 2010
а є фотки інших учасників? ;)
На першiй cторiнцi е три лiнки. Решту иожно погуглити, дещо я знайшов. Хоча непогано би всю виствку одним архiвом. А то тут однi байки.., "французи вибрали..", "свое почуття смаку", от i цiкаво побачити що саме вони вибрали i який то, французький смак.

Циклопова

Цитатаа є фотки інших учасників?

Інших учасників нашої експозиції чи учасників конкурсу Візи ?

Циклопова

ЦитатаА то тут однi байки.., "французи вибрали..", "свое почуття смаку", от i цiкаво побачити що саме вони вибрали i який то, французький смак.

Перепрошую, що  наприклад Вам ,wildperson,  мішає організувати свою виставку, зі своїм смаком, на славу України за власні кошти ?
Тут собівартість такої скромної акції мінімально 1000Є витягнутих з власної кишені, не враховуючи затрачений час, зв"язки і тд.

ЦитатаДерево.., таких пiд Парижськом- дофiга

Під Парижом практично снігу не буває...Певно шо пан перепутав Париж з Підмосков"єм )

Циклопова

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Циклопова від 23:44, 31 Липень 2010
Інших учасників нашої експозиції чи учасників конкурсу Візи ?

ну тема ж про "Visa Off 2010"