Ваші захоплення

Автор IVP, 20:39, 18 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

borowed

))ну про Толкування  сновидінь багато сказано.а дана книжечка - доволі таки безобідна.попри те,шо він збочинець,він успішно лікував параною і витягував хворих з депресій межуючих з самогубствами.І це на межі 19-20 століття.Непоганий був психіатр,тай все)

zuzik

А я люблю малювати портрети) Правда часу майже немає на то.
Ще трохи фотографією цікавалюся. Збираюся на днях осилити фотошоп, відредагувати фотки і закинути на _http://www.nokiatrendslab.com.ua/labs/photo. На перше місце не претендую звичайно, але може якийсь телефон чи квитки в кіно і виграю))
До речі ніхто не має якогось путівника по фотошопу в електронці?

Кицька

А я у свій вільний час люблю або спілкуватись з людьми, або відпочивати від них (іноді і таке потрібно  :)).
А ще люблю на природу віиїжджати. І музику слухати. І читати. І з тваринами спілкуватись. І іноді прибирати або готувати (але то, коли я одна вдома :)).
І в кіно люблю ходити. І подорожувати... і ще багато чого!

lambert

А я люблю "шару" - всюди де акції, халява, одним словом - шара)

ploskonos

Цитата: lambert від 10:42, 12 Травень 2009

Проблема в тому,що коли одні хочуть щось на халяву брати,то інші,як правило,не бажають віддавати.
Тому з такими пріоритетами "по жизні",як правило,далеко не заїдеш...

wildperson

Цитата: ploskonos від 11:06, 12 Травень 2009
Цитата: lambert від 10:42, 12 Травень 2009

Проблема в тому,що коли одні хочуть щось на халяву брати,то інші,як правило,не бажають віддавати.
Тому з такими пріоритетами "по жизні",як правило,далеко не заїдеш...
Де звичайно сир "на шару" вже здавалося би всi знають.. Але нi, для послiдовникiв Мавродi- ще неоране поле в нас :-((

Galen

Останнім часом інтенсивно захопилася треніровками в спортзалі. Довольна... :) Пов'язую приємне з корисним.

BigFAN

зброя, авто, мото, гірські лижі, фото, полювання, стрибки з парашутом, татту, подорожі, автозвук, страйкбол.

КОСІВ

Gorolya

)) так от...
книги, кактуси, фото, хлопи з гітарами), бойовий гопак, вишивання, ролики))
ну це що прийшло в голову...якщо ще щось згадаю -напишу)))

wildperson

Цитата: Gorolya від 00:18, 21 Листопад 2009
)) так от...
з"явилася перед очима картинка хлопа з гiтарою в вишиванцi, танцюючого (бо кактус!) бойовий гопак на роликах :rofl: :rofl: :rofl: А ти там скромно з книжкою про фотографiю, десь скраю :sarcastic_hand:

Gorolya

Цитата: topp від 00:25, 21 Листопад 2009
Цитата: Gorolya від 00:18, 21 Листопад 2009
)) так от...
з"явилася перед очима картинка хлопа з гiтарою в вишиванцi, танцюючого (бо кактус!) бойовий гопак на роликах :rofl: :rofl: :rofl: А ти там скромно з книжкою про фотографiю, десь скраю :sarcastic_hand:

ну як на мене я тут взагалі лишня))  а хлопу ще в руки фотоапарат і все буде Люкс)
а бойовий гопак то бойове мистецтво)

wildperson

а бойовий гопак з кактусом в ж.. вимагае фотоапарата в твоiх руках, iнакше не гламурно :-))))

Gorolya

Цитата: topp від 00:39, 21 Листопад 2009
а бойовий гопак з кактусом в ж.. вимагае фотоапарата в твоiх руках, iнакше не гламурно :-))))
ну раз так хочеш) домовились) фотоапарат буде в моїх руках) :crazy:

а може поділишся своїми захопленнями? :acute:

Dana Eco-Kosiv