Велодень у Косові

Автор KosivArt, 22:41, 01 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Велодень у Косові — бути чи ні?

Так! В мене є ровер і я візьму участь
9 (69.2%)
Так! Ровера ше нема, але буде :)
3 (23.1%)
Ровер є, але мені то не цікаво
1 (7.7%)
Нема ні ровера, ні інтересу до того
0 (0%)
Велодень? ВелоКосів? Та я краще (вписати потрібне)!
0 (0%)

Всього голосів: 13

Тарас Пасимок

гарний був велодень! побільше б таких днів!  :)

http://vk.com/album-18411751_157896089

чуть фоток є тут

Juha

Молодці, велосипедисти  :!: Погода сприяла? То скільки Вас було?

KosivArt

Було майже 30 роверистів, з погодою нам повезло — було хмарно і не парило, а дощ, як на замовлення, пішов аж під вечір.
Цього року до косівчан приєднались роверисти з Іспаса, Вижниці, Виженки, Старих Кут, Коломиї та навіть Тернополя!

Зробили все що запланували: збір підписів, велопарад Косовом, велопробіг в Шешори до печери, далі піший похід на полонину Росохату, де всі смакували сирні вироби.

Детальніший звіт, треки, фото-відео будуть на велокосові.

Burkut

якщо можна, то дай мені трек, бо ми вже в суботу маєм їхати туди ж.
а в мене нема треку, як на Росохату проїхати. ну й як є, то я б ще хотів трек до оз. Лебедин с Шешор

KosivArt

Вислав трек і POI на пошту.

Від печери до полонини ми йшли пішки (хвилин 25), але вам раджу брати ровера і вже на полонині в колибі запитати як добратись до озера.
Два роки тому трекера ще не було та й маршрут яким ми йшли-їхали до Лебедина зовсім не велосипедний...

Ось орієнтовні координати озеро Лебедин.

KosivArt

Леонід Тіт з Тернополя прислав свої фотографії з Велодня, зацініть його панораму: http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/panorama.main/i/21/

Я нарахував 31 ровериста :)

Gorolya

Тарас Пасимок

да, фотка чотка шо то значить техніка)

KosivArt

Велодень-2012: фото-звіт

Коментуйте!

А в наступних публікаціях дивіться відео з Велодня, качайте gps-треки та читайте статтю про Леоніда Тіту.

KosivArt

IVP

сильне відео, 2 серії аж вийшло..

Жирна_Бойова_Панда

чув там був забористий дідок, який утер носа всім велобайкерам на чудо-транспорті Україна :crazy:

KosivArt

Велодень-2012: gps-треки

Для зручності виклав 3 треки:

• Повний маршрут Косів – Печера Довбуша – полонина Росохата – Косів (42 км)
  • Косів – Печера Довбуша.
  • Косів – Печера Довбуша – полонина Росохата.

KosivArt

Burkut

нарешті дійшли руки, розмістити статтю про велодень на офіційному сайті велодня(там стаття з велокосова зовсім трішечки видозмінена). прошу перевірити її, особливо російську версію, бо робилось гуглтранслейтом, а потім помилки виправлялись(гугл також думає, що мова йде про югославське косово) - щось міг пропустити. часу не вистачає, тому можливі помилки