Повінь 2010?

Автор Шмайсер, 22:41, 23 Червень 2010

Попередня тема - Наступна тема

EdSem

Цитата: Juha від 12:37, 16 Липень 2010
Люди, невже ви думаєте, що якщо знести то гніздо, то гора перестане сунутися? Я думаю, що початком будівництва механізм запущено...
Але я не будівельник...
А то що треба йти до суду, то це факт  :!: Просто можливо можна буде якось укріпляти знизу... Звичайно це дуууже дорого, але хоть якусь частину грошей може можна буде добитися...
Біда в тому, що то "гніздо" може рухнути на жилі будинки.

Juha

Палка двох кінців............................  :(

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:40, 16 Липень 2010
як варіант, запустити ту фіхню, хай заробляє гроші для укріплення\зносу чи шо уже там придумають... воно ж ітак там процентів на 98 готове стоїт без діла.

Втаких випадках треба запускати не ту фіхню.а бульдозер на ту фіхню.щоб іншим не повадно було.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 13:24, 16 Липень 2010
Втаких випадках треба запускати не ту фіхню.а бульдозер на ту фіхню.щоб іншим не повадно було.

я маю на увазі, шо поки не рішили шо з тим робити, воно має заробити само гроші на то, шо вирішать з ним робити... якось так :)

EdSem

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 12:40, 16 Липень 2010
як варіант, запустити ту фіхню, хай заробляє гроші для укріплення\зносу чи шо уже там придумають... воно ж ітак там процентів на 98 готове стоїт без діла.

Це точно. Бульдозер плаче за тим...

KosivArt

Зсунувся горб під Чемплашом, засипав файне джерельце

TEODORUK

Перше по 1+1 показували зсув на Міській горі і про забрану дорогу в Річці

EdSem

Цитата: TEODORUK від 20:42, 16 Липень 2010
Перше по 1+1 показували зсув на Міській горі і про забрану дорогу в Річці
А про "синагогу" нічо вере не казали?

Gorolya

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:27, 16 Липень 2010

я маю на увазі, шо поки не рішили шо з тим робити, воно має заробити само гроші на то, шо вирішать з ним робити... якось так :)

як ото все почне працювати і ще стане популярним серед туристів.... фіг шось потім можна буде зробити...

EdSem

Цитата: Gorolya від 22:47, 16 Липень 2010
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:27, 16 Липень 2010

як ото все почне працювати і ще стане популярним серед туристів.... фіг шось потім можна буде зробити...

завалиться разом з туристами... :blush2:

IVP

KosivArt

KosivArt

Питання ліквідації наслідків червневої повені (стаття і фотографії):
http://kosivart.if.ua/2010/07/22/2129/

KosivArt