Кому песика? Або котика?

Автор Ілона, 02:01, 12 Лютий 2008

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

хочу собаку)  :)
кокер спаніеля)
може хтось має знайомих, в яких є зараз маленькі цуцики на продаж? 

vyluzja Franka

крім малої мохнатої дикої рижої кітки з білими лапками нічого не можу запропонувати...

ploskonos

До речі,на днях бачив кокера,який понуро бродив по Косові.Явно домашній.В районі 40-ї аптеки.Сірий з чорними плямами.Може хтось знає,чий він?

vyluzja Franka

Цитата: Gorolya від 23:23, 22 Жовтень 2011
кокер спаніеля)

є  у мого колєги тут в Косові російський спаніель - одна прблема щенят ще немає.

KosivArt

Цитата: Gorolya від 23:23, 22 Жовтень 2011
кокер спаніеля)

по оголошенню на kosiv.biz не відповіли?

Gorolya

Цитата: Стас від 12:49, 24 Жовтень 2011
по оголошенню на kosiv.biz не відповіли?
не відповіли, але я дзвонила
вже всіх розкупили

KosivArt

ну то розмісти сама оголошення про песика

Gorolya

anv

Цитата: Gorolya від 13:29, 24 Жовтень 2011
це вже не актуально
А що вже мона привітати з улюблинцем. Якщо так то з мене Педігрі і м"ясо. Собака хоч і красивий, але все ж таки мисливської породи. Може перестануть тирити деревця і плитку.

Juha

anv, не актуально тому, що Ілона, на жаль, на форумі не з'являється. І не зможе допомогти в цьому питанні. Проте можливо хтось інший порадить щось таке. тому важаю, що тему закривати не потрібно.

Тарас Пасимок

Цитата: ploskonos від 12:31, 24 Жовтень 2011
До речі,на днях бачив кокера,який понуро бродив по Косові.Явно домашній.В районі 40-ї аптеки.Сірий з чорними плямами.Може хтось знає,чий він?

бачив його біля міліції сьогодні

TEODORUK

Може хтось може взяти песиків перевідників вівчарки є 4 песики,шкода щоб погинули візьмінь будьласка дуже прошу

KosivArt

Ілона пише що біля Продмаркета (Банський міст) бігає біла швейцарська вівчарка, якшо знаєте чия — повідомте господаря.

Gorolya

Цитата: Juha від 15:30, 24 Жовтень 2011
anv, не актуально тому, що Ілона, на жаль, на форумі не з'являється. І не зможе допомогти в цьому питанні. Проте можливо хтось інший порадить щось таке. тому важаю, що тему закривати не потрібно.

Юль, та я не Ілоні то писала)
а просто раптом хтось допоможе)))