Роверчик для велотріпів

Автор KosivArt, 16:29, 22 Травень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Burkut

as_tar
упс. я про вайпер писав. стосовно радіуса. там досить слабенькі колеса. якщо будеш активно катати, то довго їм не жити. та й на жорсткій вилці сильно по каменюкам не політаєш.
але якщо їздити по косову чи де є асфальт то має вистачити

Тарас Пасимок

В Горолі скарп і я вам скажу шо це не вел, а якись мега трактор в позитивному значенні  :)

от і мене ця жорстка вилка смущає трохи!

Я вирішив складати на день народження і може купити кращий вел як получиться!

♠S.Y.♠

Kellys SCARPE мене витримає (110кг) ? Чи якись інакший варіант .

Burkut

Якщо катати неагресивно то витримає. Якщо агресивно, то не впевнений.
Люди з такою вагою на них катають. Взагалі скарпи є в прокаті у Ростислава Мартинюка. Можна взяти на день і покатати, щоб зрозуміти, чи воно підходить. Скарпи цього року трішки кращі за ті, що в нього(минулорічні), але основні вузли такі ж самі.

Стосовно інших варіантів - всі варіанти. які гарантовано витримають коштують зовсім інших грошей. дешевше буде на цьому колеса замінити і катати(саме вони найбільше від ваги залежать).

Я планую бути в Косові десь з 5 по 9 травня, якщо нічого не зміниться і я буду, то зможу вживу показати та розказати що там і як.

Burkut

Цитата: as_tar від 23:15, 22 Квітень 2011
В Горолі скарп і я вам скажу шо це не вел, а якись мега трактор в позитивному значенні  :)
Вона купила його минулого року в липні? :)
Я всім раджу скарп, бо за ті гроші це один з найкращих варіантів. Мій друг на скарпі об'їздив купу гір навколо Ворохти, Верховини, Рахова. Минулого року на скарпі маркував маршрути на Сокільський, Лебедин та ще кілька. Скарп витримав все з честю. Щоправда друг 70 кг, але він ломить сильно.
от і мене ця жорстка вилка смущає трохи!
Насправді жорстка вилка не так  страшно – я в нас на рівнині катаю на жорсткій, але в гори лише на двопідвісі їду, бо все-таки контроль на каменюках зовсім різний. Ну й втомлюєшся на жорсткій вилці швидше, хоча для асфальту вона краща.
Я вирішив складати на день народження і може купити кращий вел як получиться!
якщо день народження не в серпні, чи жовтні, то правильно. Але краще кататись зараз на слабенькому, чим наступного року на доброму

Gorolya

Цитата: Burkut від 07:55, 23 Квітень 2011
Вона купила його минулого року в липні? :)

ні) цього року в квітні)

Тарас Пасимок

День 12 червня - ясно, що хочеться скарп)

Побачимо як там вийде, але дякую за корисні поради! :)

поки їхаю на старому своєму якому 8 років)

Burkut

Цитата: Gorolya від 10:44, 23 Квітень 2011
ні) цього року в квітні)
то це вже цьогорічна модель, з локаутом, крутими покришками і ще деякими вдосконаленнями :)

Gorolya

Цитата: Burkut від 11:00, 23 Квітень 2011
то це вже цьогорічна модель, з локаутом, крутими покришками і ще деякими вдосконаленнями :)

та так)
велик дуже класний)
їздити одне задоволення) :crazy:

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 10:44, 23 Квітень 2011
ні) цього року в квітні)

ооО, круто! Ольчик, вітаю із ровером новим! Класно так! А мені всі мої плани і бажання на це літо в одне місце тепер запхати. Про ровер і всі омріяні мандри забути можна вже :(

Gorolya

Цитата: odnosel4anka від 18:29, 23 Квітень 2011
ооО, круто! Ольчик, вітаю із ровером новим! Класно так! А мені всі мої плани і бажання на це літо в одне місце тепер запхати. Про ровер і всі омріяні мандри забути можна вже :(

дякую)
Божена, зато в твоєму житті будуть дуже важливі зміни) і здійсниться те, чого ти так хотіла)
а ровер і мандри будуть з часом

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 18:33, 23 Квітень 2011
дякую)
Божена, зато в твоєму житті будуть дуже важливі зміни) і здійсниться те, чого ти так хотіла)
а ровер і мандри будуть з часом

а де вже каталася? Фотку мені скинь. Навіть нічого не пишеш мені, що в тебе така серйозна покупка :) було похвалитися... Ех, Олю, Олю...  :nenayu

Gorolya

Цитата: odnosel4anka від 18:37, 23 Квітень 2011
а де вже каталася? Фотку мені скинь. Навіть нічого не пишеш мені, що в тебе така серйозна покупка :) було похвалитися... Ех, Олю, Олю...  :nenayu

не люблю хвалитись)
ми шось від теми відійшли)

Burkut

мій зять продає свій велосипед.
не стало це його захопленням.
велосипед хороший, і майже новий опис.
нормально десь на зріст 175-180. може на трохи більший чи менший.
все що написано правда, я сам його обслуговував :)
і ціна насправді хороша.
я, якщо одужаю, буду в косові наступного тижня. можу завезти його вам. такщо, якщо когось він зацікавив, то пишіть.

Жирна_Бойова_Панда

а шо він б\у так коштує, ніби там автограф джона ленона?  :crazy: