Космач фест 2010 (враження)

Автор KosivArt, 17:48, 21 Травень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

ти б розказала в темі про Космач, як ви там ночували з Боженою :)

Galen

Цитата: Стас від 17:48, 21 Травень 2010
О-оо, і мене це хвилює, кудась носило вами цілу ніч, то по пиво, то на шашлики.... ой, дивіться мені, красуні :) :)

Gorolya

ггг) дійсно треба буде розказати)  

Цитата: gALINA_S. від 17:51, 21 Травень 2010
О-оо, і мене це хвилює, кудась носило вами цілу ніч, то по пиво, то на шашлики.... ой, дивіться мені, красуні :) :)

а шо ми?! ми нічо!!  чемні!!)
нікого не били)) :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 17:54, 21 Травень 2010

в 3 ночі, знайомі збирали народ, їхати в космач робити розгони, бо хтось побив чиюсь дівчину.... часом не ви?  :crazy:

Gorolya

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:57, 25 Травень 2010
Цитата: Gorolya від 17:54, 21 Травень 2010

в 3 ночі, знайомі збирали народ, їхати в космач робити розгони, бо хтось побив чиюсь дівчину.... часом не ви?  :crazy:

нєєєє... то не ми

odnosel4anka

я дуже хотіла поїхати на фес, але сестрі моїй не вийшло і я була розчарована, адже їхати компанії не було  І тут сталося диво, ми з Олею балакали і добалакалися до того, що можемо разом здибатися там.

Gorolya

ну в мене все було трохи по іншому) компанія в мене якраз була....але на жаль я там мало кого знала....тому почувши шо Божена  буде на фесті, дуже зраділа!)))
але оскільки я, як завжди, довго і нудно збиралась.... то пропустила усі автобуси на Космач)) прийшлось просити тата, щоб підвіз туди), а правильно розрахувавши час, ми по дорозі  підібрали Божену (в Яблунові на автостанції)  яка мала ще добрих пару годин чекати автобус)

odnosel4anka

я дуже вдячна Олі за таку ініціативу мене підібрати в Яблунові, спочатку ми швендяли туди сюди по території фесту)
потім Оля пішла до тої компанії з якою мала ночувати, а я пішла до хазяйки хати в якій я мала ночувати )

Gorolya

так от)  після вирішення проблеми з "житлом" ми знову здибались і почали шукати собі пригод)
пару раз пройшлись по території фесту, купили по цюці-півнику) і поперлись на річку) де я закотивши штани залізла в холоднющу воду!))  ледве вилізла на якийсь слизький камінь , пофоткалась... ледве злізла)  і ми знову вирушили шось творити....

odnosel4anka

на річці Оля замочила нозі, вистрибнула на камінь і ми пішли довольні плести файнички, які я так і не навчилася плести, руки не з того місця ростуть.
Но Оля дуже терплячий вчитель, показувала, виправляла і щось таки вийшло

Gorolya

)) ти просто хороший учень

так от.... повернулись ми в центр подій, але на сцені так і нічого не відбувалось... тільки грала музика з Країни Мрій) ми знову вирушили на пошуки пригод) але для початку вирішили перекусити)

зайшли до першої ліпшої палатки з їдою) замовили ченахи, які в результаті виявились зупою О_о... прийшлось брати ще по ход - догу (така гуцульська страва) ....

щасливі ми знову пішли валанцатись по території фесту)
не пройшло так багато часу, як ми знову зголодніли) на цей раз ми вирушили на пошуки шашликів))) гггг))) ну нічо..... зато буде що згадати)

wildperson

2 Оля&Божена... Вам би грошi заробляти, сценарii квестiв писати :)

odnosel4anka

Цитата: Gorolya від 22:21, 23 Червень 2010

не пройшло так багато часу, як ми знову зголодніли) на цей раз ми вирушили на пошуки шашликів))) гггг))) ну нічо..... зато буде що згадати)

о так, шашлики нагадували гуму )))))
в той момент на нас ще кінь чуть не вискочив

odnosel4anka

Цитата: wildperson від 22:21, 23 Червень 2010
2 Оля&Божена... Вам би грошi заробляти, сценарii квестiв писати :)

ми подумаємо ;)

Gorolya

))) не то слово! зато ми вторгували їх на 5 грн дешевше)
а море хрущів?)