Пісні нашого легендарного композитора пана Остапа Гавриша

Автор софія якимюк, 18:38, 20 Травень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Виберіть вашу улюблену пісню нашого композитора пана Остапа Гавриша

Заграй дударику
1 (14.3%)
Софіє
0 (0%)
Стрілецький романс
0 (0%)
Налий шинкарочко
0 (0%)
Віхола
0 (0%)
Забудеш
0 (0%)
Дві зорі
0 (0%)
Тюльпанове дерево
0 (0%)
Там де гори сині
0 (0%)
Квітка-чарівниця
2 (28.6%)
На водопаді
0 (0%)
А яблука падають
0 (0%)
Заметіль
0 (0%)
Моя любов, моя журба
0 (0%)
Я Хрещатиком пройдусь
0 (0%)
Однокласники
1 (14.3%)
О, музико
0 (0%)
Косовиця
0 (0%)
Гуцульський ярмарок
0 (0%)
Карпатські зорі
0 (0%)
На Україну повернусь
1 (14.3%)
А липи цвітуть
1 (14.3%)
Роксоляна
0 (0%)
Білий цвіт на калині
0 (0%)
Несу свій хрест
1 (14.3%)
Білий острів
0 (0%)
Болить душа
0 (0%)
Українська ніч
0 (0%)
Вернись на Вкраїну сопілка
0 (0%)
Величальна любов
0 (0%)
10 Божих заповідей
0 (0%)

Всього голосів: 7

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 14:42, 21 Травень 2010
а за що голосувати?))))))))

довго вагався, але всетаки проголосував за 2-й варіант  :crazy:

KosivArt

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:52, 21 Травень 2010
Цитата: gALINA_S. від 14:42, 21 Травень 2010
а за що голосувати?))))))))
довго вагався, але всетаки проголосував за 2-й варіант  :crazy:
Віталік, ти як завжди зробив правильний вибір!  :za4ot

Жирна_Бойова_Панда

софія якимюк

репутацію цим  я собі не піднімала і піднімати не буду у всіх відношеннях. я просто дуже рада тому що хоч одна людина назвала 3 пісні. я вважаю що для нашого регіону це соромно незнати пісень рідного композитора. я навіть згідна з тим щоб подарувати диск з  піснями. людина того вартує.  ДИСК НАЗИВАЄТЬСЯ:  "УКРАЇНСЬКА НІЧ"   

vyluzja Franka

Та дякую, дякую :) Ну взагалі то аудиторія хто слухає його пісні трохи постарше нас але й ми з колегами деколи коло ватри полюбляємо "А липи цвітуть" завалити :) А більше мені подобаються пісні Остапа Гавриша в виконанні Іво Бобула, там вах! (той самий Іво Бобул про що ТНМК)

софія якимюк

я наприклад люблю таку музику і під неї єдину можу відпочити. Диск я пообіцяла і живу по тих поняттях що"пацан сказав пацан зробив" я некидаю слів на вітер. Диск тебе буде завтра чекати в Косові в інтернет клубі він знаходиться на 2 поверсі що навпроти магазину компюторної техніки( вуличка навпроти адміністрації) на куті дому є магазин продуктів. вибач назва магазину просто з голови вилитіла. я сьогодні на роботі у повній запарці.

Стас це і голосування назвати складно.Це скоріше опитування на знання творчості композитора. 
а спонукало мене задати його. некоректні відгуки про Остапа Гавриша і організацію першого фестивалю "Капатські Зорі"

повідомленнядля фахівця  по вулиці  Франка:Диск тебе буде завтра чекати в Косові в інтернет клубі він знаходиться на 2 поверсі що навпроти магазину компюторної техніки Лідер

KosivArt

Цитата: софія якимюк від 17:11, 21 Травень 2010
Стас це і голосування назвати складно.Це скоріше опитування на знання творчості композитора. 
Я зрозумів, але може якось відредагуєш голосування?

Galen

Цитата: софія якимюк від 15:55, 21 Травень 2010
репутацію цим  я собі не піднімала і піднімати не буду у всіх відношеннях.
Ви, Софія, ясне діло, мене не правильно зрозуміли))))))))

Galen

wildperson

ЭЭЭ...
Як ДАЛЕКИЙ.., хм вiдвiдувач.., а можно той диск викласти на летiтбiт, або ще на я кийсь файлообмiн??? Щоби обговорення було предметним. Бо в пошуковиках - цей автор... мягко кажучи непопулярний. Так популяризуйте, раз тему почали, диск маете?, програму пiдказати для рiпу?? Чи треба грошей спочатку?, авансом??
P.S. З задоволенням скачаю щось такого плану, з Яремчуком був знайомий (частенько вiн бував в Великому Рiжнi), тому не пройду попри. Дайте рiп в мiнiмальному бiтрейдi й лiнк нет-магазину (якщо захочу купити), поки що тут просто флуд.

софія якимюк

Назарій Яремчук - мій хресний батько. тому я люблю такого плану пісні. а диск цей можна купити в Косові на площі є магазин сувенірів там і диск

софія якимюк

стас підкажи як це зробити  бо для мене таке опитування це новинка. тему опитування підказала мені коліжанка.пісні я знаю і це якоїсь скаладності для мене не складає я незнаю як це правильно зробити. я ще до кінця незорієнтувалася як користуватися сайтом