Гриби, або "тихе полювання"!

Автор sumen, 17:44, 15 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

Rost

Цитата: S.Y. від 18:56, 18 Червень 2011
Є !!!

Гарна відповідь! Як постріл  :hello
Було б цікаво, чи є вже білі на верхах, чи і на долинах, бо щось в Богородчанському районі наприклад глухо зовсім. Минулі роки перші гриби в передгір'ях були - а потім вже гірські. Чи цього року навпаки?

IVP

бачив шо гриби продавали білі ше 2 тиждні тому

O.V.

Отакаго в Ворохті знайшов. Всезнаючий Гугл (хвала йому) oh каже :znajka - Hydnellum peckii або Стікаючий кров'ю гриб

KosivArt

фантастика! точно не фотошоп? :)

Жирна_Бойова_Панда

O.V.

Цитата: Стас від 15:22, 25 Червень 2011
фантастика! точно не фотошоп? :)
не фотошоп 100%. Навіть кольори не підтягував

Dana Eco-Kosiv

здивуй нас,що він ще і їстівний)))

wildperson

Цитата: KVITKA♥ від 13:09, 27 Червень 2011
брр, я це чудо колись в дитинствi бачив, так спудився що воно живе, оббiг за 2 метри :crazy:

O.V.

Грибок вважається неїстівним, тобто колись, в темні-претемні часи жив геній, який пожертвував на славу науки своїм життям, щоб застерегти нащадків від поїдання цих "​​ласощів".
Ця гидота має антибактеріальні властивості і містить хімічні речовини, що розріджують кров. Але якщо Вам не вистачає гострих відчуттів, і Ви маєте намір будь-як увічнити своє ім'я в анналах історії (премія Дарвіна і звання найтупішого самогубці на планеті Земля у вас вважайте вже в кишені), то просто лизніть це диво природи ...
Цитата: KVITKA♥ від 13:09, 27 Червень 2011

Жирна_Бойова_Панда

знайшов такий няшних блог про збирання грибів в карпатах :) http://zubrytsky.livejournal.com/

vyluzja Franka

фігасі гадєк!!!! навіть травинка висохла від нього... я такого чуда ніколи ше не видів...

BigFAN

Дєдьо відкрив нині сезон, два білих і три трипітника :)

KosivArt

файно :) шо каже, будут гриби цего сезону?

BigFAN

Цитата: Стас від 20:06, 26 Квітень 2012
файно :) шо каже, будут гриби цего сезону?
ше ніц не каже, десь за місяць будуть прогнози :)