Міська гора (Фото та Історії)

Автор IVP, 18:18, 18 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

І я на тому цвинтарі листя прибирала!  :)
Пам"ятаю сонечко ніжне, запах осені і кущі з яскаво-червоними ягодами глоду!
Ми закопувалися в старе листя, лякали вчительку і верещали як малі поросята!
А потім цілим класом сідали у кружочок, ділилися один з одним маминими бутербродами і йшли додому, втомлені але дуже щасливі...
Е-ех, не вернути вже тих безтурботних дитячих років...  :(

А хто лазив у печеру на Міській?
А ще хто не боявся на портфелику з"їхати по мокрій глині, так щоб попа геть стерта була? ;)

Marinka

Ну на портфелику-не портфелику, а весною по грязюці на попі  - то було;) А де там печера?????

KosivArt

Теж там катався на задниці :)
А печери на бачив...

Juha

Є там печера. Принаймі була! Я не лазила, але знаю точно, що є. Мені хтось розказув,що то печери ще з тих часів, коли на міській був замок. Не знаю чи то правда, чи ні!!!

Ілона

Вона вже наполовину зруйнована :(  і небезпечна стала!
Розповідали легенду що печера пронизувала Міську гору і мала декілька виходів.

Організуємо Товариство стертих поп :) і будемо шукати.
Вона трохи далі від скали і дуже страшна! Туда крізь кущі треба було дертися.
Але ми коли були дітьми - то не боялися, сміливо йшли а потім і  рачки повзли поки бачили цяточку світла ззаді.
Один раз вирішили надовго помандрувати і чимось світили і щось там зушуршало...
Йой, як ми напудилися!!! Так тікали!!!
То і змія могла бути і миша летюча.   :nenayu
Там різні рівні були - нам можна було йти у повний ріст (клас 6-7 у мене був) а трохи треба було переповзати крізь насипи.

Хто буде чемний - покажу.  :pleasantry:

Marinka

Я! Я! Я! Я дуже чемна і  надзвичайно вихована, і навіть стараюсь писати без помилок, а ще я зуби чищу принаймі 2 рази вдень;))) І взагалі я вся така цяця шо аж йой;)) Покажіть, або скажіть з якої сторони вхід;))) Дуже пліз;)) Цікаво....

Ілона

Marinka :rofl: хіба що літом, коли до Косова приїду - печеру тяжко знайти.
Спускатися треба біля шпичака - на нього ще кажуть "Палець", потім наліво метрів п"ятдесять йти по горі, під сильним кутом... Що саме цікаво, що печера суха!
Раніше біля входу була якась ржава арматура і багото кущів.
Шукайте - коли можете  :strong:

До речі, на Гуці, з боку вулиці Франка ще є тунель з підводною річкою  :)

Marinka

Дякую;))) Красно-красно;)) І звідки ви стільки всього знаєте? Зараз сучасних дітей піди запитай чи знають про якісь таємні схованки. Їх же ж тепер і мітлою від комп`ютера не виженеш;))

Juha

Що правда, то правда!!! Діти зараз тільки в комп'ютері!!!

Треба буде вхід сфотографувати і виставити в цій темі!!! Так що, хто туди надумається піти, не забудьте фотоапарати взяти!!!  :please:

Marinka

Ага, ага, фотоапарати, тільки не зеркалки, а цифрокомпакти, бажано;)) Бо я недавно на гору в Києві лазила, впала з фотиком який був у кофрі, правильно покладеним, в рюкзаку... і його це не вберегло -  коли граційозно падала - зламала баянет на об`єктиві, телевику...  :( так що обережніше, а то будете як я....  :acute:

KosivArt

Певно добре гепнулась якшо зламала байонет... А камера ціла?

Якшо по темі, то ось фото міської - хто покаже де приблизно вхід до печери? :)

Marinka

Камера ціла.... До наступного падіння;))) Я так зрозуміла тільки настає тепло, і по Міській будуть шастати орди паломників в пошуках входу до печери;))))))

KosivArt

Ага, може опришки там сховали пару скриньок зі скарбом :)

IVP

Тут десь пошукайте...))))

Я вроді давно з пацанами бачив то, маленький такий вхід, у пісковиках десь 50х40...
Але то давно було, зараз там незнаю.