Президент Польщі Лех Качинський загинув у авіакатастрофі

Автор Жирна_Бойова_Панда, 14:57, 10 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

♠S.Y.♠

BigFAN

Juha

wildperson

Цитата: BigFAN від 15:43, 10 Квітень 2010
шкода! славетний російський авіапром down
всерйоз вважаеш, що на боiнгу не впали би?? oh

BigFAN

Цитата: wildperson від 21:09, 10 Квітень 2010
Цитата: BigFAN від 15:43, 10 Квітень 2010
шкода! славетний російський авіапром down
всерйоз вважаеш, що на боiнгу не впали би?? oh
боінг і аербас оснащені системою що дозволяє безпілотне приземлення, а на ТУ-154 випущеного в 90-му році трошки з системою безпілотного керування не зрослось.
так шо думаю, на боінгу не впали б.  :nea:
найбільший облом в тому, шо нещодавно Польский Сейм проголосував, за виділення коштів на закупівлю нових літаків, для пересування перших осіб держави.
а ше можливий варіант, шо так їх спєцом посадили :nenayu

Vlad

Цитата: BigFAN від 23:29, 10 Квітень 2010
а ше можливий варіант, шо так їх спєцом посадили :nenayu
Може і наших політиків пора в літак? всіх зразу, а на тому світі вже най розбираються хто скільки загарбав

KosivArt

ТУшки є досить надійними літаками, можливо чорні ящики щось розкажуть.

BigFAN

дивним збігом обставин в даному кукурудзянику, зібрилась більша частка польского політикуму з проамериканськими настроями.

Marinka

Дуже, дуже шкода, що загинула така людина як Лєх Качинський. Мало таких правителів знає наша історія. І дуже шкода також тих людей, що були в літаку...
Ну не вірю я що пілот міг помилитися, що він там когось не послухався у диспетчерській. Не простому хлопчику довірили ТАКИЙ літак. Дійсно трагедія. Я дуже співчуваю польському народові.

ploskonos

Шановні,подібні події завжди породжують багато гіпотез, і після офіційного проголошення причин катастрофи буде ходити багато альтернативних версій.
Тому пропоную в даній темі припинити переливання з пустого в порожнє.
Хой земля буде людям пухом.Співчуття і косівським полякам,які не втратили зв"язок з історичною Батьківщиною.

wildperson

Цитата: ploskonos від 23:14, 11 Квітень 2010
Шановні,подібні події завжди породжують багато гіпотез, і після офіційного проголошення причин катастрофи буде ходити багато альтернативних версій.
Тому пропоную в даній темі припинити переливання з пустого в порожнє.
Хой земля буде людям пухом.Співчуття і косівським полякам,які не втратили зв"язок з історичною Батьківщиною.
++
Спiвчуття ВCIM полякам, людей купа загинула, про що ми тут?

BigFAN

Dana Eco-Kosiv

Співчуття народові,який втратив свого Президента і частку високопосадовців(військового єпископа,польового єпископа і т.д.).
На скільки мені відомо,польські урядовці повертались з місця загибелі і поля бою великої кількості поляків.
Сьогодні  в Україні офіційно день жалю і вшанування пам*яті загиблих в тій авіакатастрофі.
П.С.Бортові самописці напишуть Те,що буде всім вигідно.Випадковостей не існує.