Попутник

Автор BigFAN, 01:03, 03 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

на тижні на Львів хтось їде?
або порадьте як краще добратись-вернутись, шоб вечером вже бути в Косові

vyluzja Franka

Завтра (24.09.11) зранку на 7 год. маю бути в Франику. Можу взяти попутників... аж 7 чоловік якщо щось :)

TEODORUK

Шкода,що не в Неділю,я б підсів.

vyluzja Franka

планую в п"ятницю (28-го) зранку до Франківська, звідти десь по обіді, а може й трохи пізніше назад до Косова (напевно буду мати зо 6 місць)  :car

Bogdana

скажіть,  :please:, а чи ніхто не буде  :car в суботу з австрії на україну і у вівторок вертатися назад?  :crazy:  :blush2:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Bogdana від 20:56, 26 Жовтень 2011
скажіть,  :please:, а чи ніхто не буде  :car в суботу з австрії на україну і у вівторок вертатися назад?  :crazy:  :blush2:

а от вийо... хвалитися не гарно :crazy:

Bogdana

та якби ж то  вийо..... :nea:  я додому чочу.... wall  я ж тут не на курорті  :atec

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Bogdana від 21:25, 26 Жовтень 2011
я ж тут не на курорті  :atec

гірськолижному? :crazy:

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:12, 26 Жовтень 2011
гірськолижному? :crazy:

Та любий курорт разом з Петровичом курортом не покажеться :)
Це я про Богданиного тренера,якщо хто не в курсі :)

Bogdana

думаю всі в курсі onass  :crazy:   

vyluzja Franka

карочє, завтра на вечір планую їхав до Франика. точно в якій годині ше не знаю, но думаю так абис на 6-7 бути там. Назад напевно в неділю вечером (пізно або мо і в понеділок зранє, хто зна. якшо шо давайтесі знати.

BigFAN

завтра вулиця Франка їде до Франмика - 16.00-17.30 - може взяти7 чоловік:) Студенти агов! в суботу буде вертатись, напевно до обіду.

Жирна_Бойова_Панда

от в цей час з Франика він би нагріб тих студентів на 2 тижні на перед, а так... :)

anv

Скиньте мені Романовий номер в приват! Дікувать.

KosivArt

тут є контакти www.pechizhak.if.ua