Чистий КОСІВ!

Автор BigFAN, 14:46, 28 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

тема "вони засмічують КОСІВ"

за створення теми
31 (96.9%)
проти створення теми
1 (3.1%)

Всього голосів: 32

♠S.Y.♠

Я проти вставати  в 5 ранку в мороз . Вихід поставити контейнери . Кожна партія яка іде на вибори нехай дасть по одній штуці я думаю стане .

anv

Сказати якийсь певний час щоб всім жителям  підійшло не можливо, але думаю, що більшіть косівчан йдуть до роботи десь на 8.00(тому і виносити добре було б з 6.30до 7.45, але тут також є мінус (хтось скаже, що всі йдуть і їдуть до роботи, а по центрі звалище)). Взагалі треба вивчити проблему фінансування(як проводити оплату і як перевірити чи викидають ті люди, які оплатили чи можливо сміття взагалі викидають з прилеглих сіл). Я чогось собі думаю, що привчати наш ще "дикий нарід" виносити сміття й викидати на центральні вулиці міста це не найкращий вихід, а скоріш найгірший...
 І взагалі наскільки я собі це розумію то наша влада бере на себе фінансування вивезення сміття, а це до добра не доведе... не впевнений, що це собі дозволяють навіть в країнах де рівень життя в рази вищий за Україну.
 Наші люди можуть собі дозволити заплатити 100-120грн за інтернет, 50грн за кабельне телебачення, від 50 до 500грн поповнення за мобільний зв"язок, а чого тоді за вивезення сміття не хочуть???(можливо є й такі, що не мають фінансової можливості). А коли скажуть, що треба платити гроші за сміття то в нас в Косові лиш 100 жителів зголосяться, а де ж інші(хіба в них в кожного члена сім"ї немає "мобілки). Тому й треба починати з зміни свідомості. Щоб у людей вивезення сміття було на першому місці, а вже потім телефон і інтерент. Але щоб до цього дійти треба дуже багато кнутів порвати(місяців зо три дежурити цілодобово, щоб не викидали сміття скрізь де тільки захочеться).
А взагалі є приклад Коломиї, Снятина і вже скоро Яблунова. Там працює підприємство АВЕ. Можливо їх зацікавить наше сміття... Часто проїжджаю повз ці населені пункти і заздрю їхнім жителям! А хіба ми гірші? Можливо й так. В нас забирають сміття безплатно... та ще й треба з часом догодити(правда 5 година це також не варіант). Є й такі, що виносять в суботу в вечері і коли я це бачу то розумію, що від печерної людини ми ще не відійшли.
Висновок простий. Смітять всі. Але чи всі це визнають і чи готові за те, що за ними прибирають платити? Треба примусити... Всі ж з гордістю розказують, яка була чистота коли в Косові керували австрійці і німці і що вони робили з порушниками onass

Тарас Пасимок

з 1000 дворів на вивезення сміття в Косові підписало контракт менше, ніж 150

то знаєте версія про "погані сусідські села" не видається дуже реалістичною  :crazy:

anv

Цитата: as_tar від 17:19, 30 Січень 2012
з 1000 дворів на вивезення сміття в Косові підписало контракт менше, ніж 150

то знаєте версія про "погані сусідські села" не видається дуже реалістичною  :crazy:
Це ти придерся до того, що я написав чи просто від себе добавив?

♠S.Y.♠

Ось таке чудо нанотехнологій стоїть біля кожної брами у Пістині . Інтересно яку нову "відмазку" придумають косівські чиновники депутати ґазди . Пістинь зміг таке зробити !!!

Жирна_Бойова_Панда

anv

Мда... сказати дійсно нема чого... респект пістинським газдам + голові села, а з нашим головою таке ще не скоро побачиш! Це ж треба до такого дожитись, щоб райцентр доганяв і рівнявся на село(але чи хтось поїде з наших чинуш переймати досвід???Щоб догнати і перегнати?)
Вже про то писав, що мер на звіті окреслив цю проблему(є проблема і вона стоїть у нас на порядку денному)... але на моє питання чи бачить він, як голова міста,  якесь вирішення цієї проблеми почув просту відповідь, що грошей немає... я ще раз перепитав, що він(мер) завтра(у майбутньому) буде робити по вирішенню цього питання(бо самі люди плати не почнуть. До того ще й нема за що платити). Почав щось там собі заливати, що люди не платять. Ну я й не просив окреслити теперішню ситуацію, а мав бажання почути стратегію на майбутнє. Стандартні фрази і фінансові відмовки. Так зрозумів, що так як є зараз- це зле, але як зробити краще він не знає і того поки, що нічого не міняється wall Стоїть на порядку денному- супер відмазка, а в людей хай собі стоїть... та хто як собі хоче так і рятується(то вже від мене ці роздуми).
А тут уже згадую мудрі слова від депутата Плосконоса- замало раз на 5 років на вибори ходити... треба ще потім трохи ходити в гості до обраних й нагадувати, що ми ще є!

vyluzja Franka

судячи з напису, збирають там тільки скло і як бросову вторсировину, пляшки таке всяке (конкуренція безхатьченкам)...
так що тут ще питання.
Хочу, щоб ви пригадали колись давніше в Косові стояли жовті і зелені контейнери МЕП LEAP (я так пам"ятаю здається малі чи міжнародні екологічні програми), ну ото там ніби набивалось роздільно сміття а потім зсипалось в загальну машину і вивозилось пр-пр на Вербовець, а коли гроші сі скінчили, а чи проект а чи шо... то й контейнери тю-тю. Не факт, що  даний варіант в Пістині теж dикористовує грантові гроші. Треба дізнатись, що там і як і кому то вигідно... а вже тоді робити висновки кому там респект і за чиї гроші то роблять :)

♠S.Y.♠

Там є на різне сміття я клацнув перший ліпший

Dana Eco-Kosiv

втомило вже все це з*ясування,яке ні до чого не приводить.
Чи то якась дурнувата традиція в наших косів*ян викидати,куди попало сміття?!
Не розумію.

Хотіла би собі теж купити  такий бачок на колесах. Бо кілька разів потрібно повертатись по пл.кульки носити зі сміттям. А якщо наперед поскладати під браму, то собачки-волоцюги зроблять з того собі гостину.

Жирна_Бойова_Панда

тут на днях мені на пошту спамнули:

Шановний партнере,
Група компаній «ЕКО-Львів» - провідний український постачальник різноманітного обладнання екологічного спрямування, а також виробів, призначених для організації благоустрою територій, ергономічності робочих місць, організації складських господарств тощо. Асортимент товарів в каталозі нашої торгової марки ECOWAY, налічує близько 4 000 найменувань.

Пропонуємо Вам контейнери (власне виробництво) та ємності для побутових і промислових відходів, обладнання для паливно-мастильних матеріалів (єврокуби, бочки, каністри), обладнання для складування та зберігання, обладнання для міста і парків тощо.

Використання нашої продукції дозволить Вам забезпечити якісно новий рівень організації праці, благоустрою та охорони навколишнього середовища. Радо відповімо на Ваші звернення, дамо вичерпну консультацію, оперативно підберемо необхідну Вам продукцію та сформуємо комерційну пропозицію, обговоримо взаємовигідні варіанти співпраці.
Завітайте на наш сайт www.ecoway.com.ua і телефонуйте за номером (032) 255 10 41 (067) 55 43 002

Замовте (безкоштовно) або завантажте повний каталог!

Сподіваємося, що наша продукція зацікавить Вас і ми зможемо увійти у список Ваших найкращих та надійних постачальників.

vyluzja Franka

Цитата: S.Y. від 14:14, 26 Березень 2012
Там є на різне сміття я клацнув перший ліпший
ото я й кажу, що швидше асього це за гроші якоїсь програми, так як я казав. Простим доказом буде методика вивезення сміття, якщо це буде спецмашина де асе буде роздільно, тоді можна відкидати сумніви щодо непереробки сміття. А якщо приїде зіл і то все загрузять гамузом в кузов, тоді все ясно. Але наскільки я знаю що такого рівня спецмашини дорогуууууущі, то не думаю що навіть в в великих містах вони є. Хоча десь місяць тому вертав пізно ввечері з Франика, був сильний сніг, бачив в як рів засунувся на пістинському горбі "апарат"-мусорник явно з европи, можливо це диво-техніки і возить той роздільний мусор...

А от щодо висипання мешканцями м. Косів і прилеглих сіл всякого г..... і мусору в береги і на вулиці, то в мене шок. Я просто сумніваюсь, що у тих людей є якісь мізки в голові...

Тарас Пасимок

мені те саме приходило від еко-львів на днях

vyluzja Franka

Цитата: as_tar від 16:25, 26 Березень 2012
мені те саме приходило від еко-львів на днях
значить є підозра, що діє якась державна програма, або якийсь серйозніший проект, мо щось до євро, ото під шумок тиснуться ці постачальники... ну це догадка.

BigFAN

тут ище проблемка намалювалась - отримав оголошення про те що треба перезаключити договір на вивіз ТПВ в зв"язку з закриттям полігону в с Вербовеці і подальше ТПВ будуть вивозитись в Коломию. хочу почути нові тарифи і за які бабки будуть вивозити купи з стихійних звалищ до Коломиї.
і якого хера районні депутати які покращують життя вже сьогодні і їхні апазіцианери якіїм помогають, ніхрена не рішили досі за складування та переробку ТПВ нашого району.