Чистий КОСІВ!

Автор BigFAN, 14:46, 28 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

тема "вони засмічують КОСІВ"

за створення теми
31 (96.9%)
проти створення теми
1 (3.1%)

Всього голосів: 32

no-olegka-no

Гаразд, мене переконали. Я абсолютно щиро обіцяю, що більше не буду виносити сміття до кладки. Почну з себе.
На рахунок депутата - якщо я не помиляюсь, то на Хмельницького - це Юрій Соломченко. Так?

BigFAN

не помиляєтесь, можете поздоровити його з святом - днем місцевого самоврядування :flower
за то шо переконали - респект :good:

no-olegka-no

Цитата: BigFAN від 21:26, 07 Грудень 2011
мене сцука аж тіпає від цієї димагогії, на себе не дивляться а ідей в нас дохреніща. та млять шо нема куда на два тижні пакети скласти, чи 5 гривень з чоловіка задохрена wall wall wall
Тут не в пяти гривнях питання, а в організації. Вони приїзжають о десятій чи одинадцятій годині, числа 1 або 2, 15 або 16. Контейнерів нема. Коли я дома, то віддаю їм сміття, хоча договору і не маю. За пакет вони беруть, здаеться, 3 чи 4 гривні. Чи не забагато?
В мене є конкретній приклад. В селі під Снятином, коломийська фірма всім роздала контейнери, літрів на 100 напевне. акуратні, зручні. Їх забирають раз на два тижні. І платять за це 20 грн в місяць. От це нормально. А вискладувати купу сміття під фірткою, з надіею, що приїдуть саме сьогодні, а не завтра... Хоча прийдеться. Поки що, я так розумію, альтернативи немає

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: no-olegka-no від 21:36, 07 Грудень 2011
В мене є конкретній приклад. В селі під Снятином, коломийська фірма всім роздала контейнери, літрів на 100 напевне. акуратні, зручні. Їх забирають раз на два тижні. І платять за це 20 грн в місяць. От це нормально. А вискладувати купу сміття під фірткою, з надіею, що приїдуть саме сьогодні, а не завтра... Хоча прийдеться. Поки що, я так розумію, альтернативи немає

в косова немає норм полігону для сміття, а наше сміття та фірма не буде везти на чужі полігони.

BigFAN

Цитата: no-olegka-no від 21:36, 07 Грудень 2011
Тут не в пяти гривнях питання, а в організації. Вони приїзжають о десятій чи одинадцятій годині, числа 1 або 2, 15 або 16. Контейнерів нема. Коли я дома, то віддаю їм сміття, хоча договору і не маю. За пакет вони беруть, здаеться, 3 чи 4 гривні. Чи не забагато?
яка б організація не була, всеж краще ніж приєднатись до списку рагулів. на рахунок такси оплатіть у водоканалі за рік вперед і буде Вам щастя.
про Коломийську кантору розкажу, їм треба дати полігон для складування ТПВ а це уй яка проблема, кожен абонент має проплатити контейнер той гарнонький синонький, і ше вони в шоці від кількості абонентів які сумлінно сплачують.

no-olegka-no

Цитата: BigFAN від 21:47, 07 Грудень 2011
яка б організація не була, всеж краще ніж приєднатись до списку рагулів. на рахунок такси оплатіть у водоканалі за рік вперед і буде Вам щастя.
про Коломийську кантору розкажу, їм треба дати полігон для складування ТПВ а це уй яка проблема, кожен абонент має проплатити контейнер той гарнонький синонький, і ше вони в шоці від кількості абонентів які сумлінно сплачують.
Дякую за розяснення. Тепер корінь проблемі став зрозумілим і питань вже менше

BigFAN

цю проблему класно рішили в якомусь містечку у Вінницькій області, голова ї депутати - молотки, дали команду кого зловили на викіданні сміття в несанкціонованому місці нагороджували в якості бонусу пів кубічного метра сміття з тих свалок яке безкоштовно доставлялось трактором під браму рагуля.

KosivArt

З газети «Косівський передзвін»:

«Косівміськводосервіс» доводить до Вашого відома, що розпорядженням міської ради жителі вулиць Незалежності, Шевченка і Гвардійської та Майдану Незалежності повинні виносити побутове сміття до дороги у час з 5 до 7 години. В інший час такі дії розглядатимуться, як несанкціоноване винесення сміття, тому на порушників накладатимуться штрафні санкції.

Запам'ятайте: в інший час виносити сміття суворо заборонено. Категорично забороняється також виносити до доріг сміття у суботу і неділю, а також у державні і релігійні свята.

На порушників порядку накладатиметься штраф у 348 гривень.

Адміністрація

♠S.Y.♠

Ранку чи вечора ??? І чого це я маю підстроюватись , взагалі мають бути контейнери коли захотів тоді виніс .

KosivArt

та ранку, колись вивозили біля восьмої, тепер (останні три місяці) тре виносити ше раніше.

♠S.Y.♠

Вони що подуріли 

anv

Цитата: S.Y. від 13:55, 28 Січень 2012
Вони що подуріли  
Думаю у "них" є на це якесь своє супер-пупер логічне обгрунтування. А якщо чесно то думаю, що одна машина і один водій не може обслужити ціле місто. Вузькі вулиці, важкі проїзди, пробки(це я серйозно без сарказму). Та ще й ремонтувати того газіка треба, але щось собі думаю, що мера вибирало ціле місто, а не один шофер і треба прислухатись до більшості... І взагалі, якщо є газда в громаді то мав би то якось обгрунтувати(в школі коли щось намутив то пишеш пояснюючу. Так і тут перед громадою. Сміття, катки на тротуарах- купа матеріалу і Тарасові не треба шукати чим газету заповнити)

♠S.Y.♠

Мені мало віриться що хтось буде в мороз так рано нести мусор .

anv

Ще смішно з 5-до7 години(ніц не можу зрозуміти, як то так). Треба написати коли реально їде машина, щоб виносити перед машиною. Бо наприклад вона їде в 6.30, а я вирішив і виніс в 6.55. Але може вони так написали, щоб з вечора не залишали і бездомні песики не робили з того мусору бенкет і машина їде по 7годині, а мусор максимум стоїть лише 2 годин...Якщо є в Косові свідомі жителі, які заради такої потрібної справи будуть вставати в 5.00 :hello

Тарас Пасимок

напишіть ваші зауваження у вигляді коментаря чому ви проти і який вихід є кращим - я дам матеріал в газету!