Чистий КОСІВ!

Автор BigFAN, 14:46, 28 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

тема "вони засмічують КОСІВ"

за створення теми
31 (96.9%)
проти створення теми
1 (3.1%)

Всього голосів: 32

wildperson

Цитата: anv від 22:24, 18 Квітень 2013
Ой Петре вас би на кордон Косова і Пістиня. Там після зими гори предметів, які явно комусь кудась треба засунути. Я 100% за толоку + підтримую Петра в плані стимулювання(засовування).
Не знаю про кордон, а в самому Пiстинi минулого року три рази був. Порядок там. Баки стоять, а де нема- мiшки виносять до брами (сам виносив не раз). Вартуе недорого.
Тут основний момент, приблизно як в фiнцi. Якщо я чесно плачу- чому якась свиня смiтить а не платить. Звiдси- доносять на раз, хоч недопалок кинув хоч що. Номери записують, фотофiксацiя, коротше- небайдужiсть. Й моментальна реакцiя влади.

KosivArt

KosivArt

Ярема Бейсюк приніс фотографії з цвинтаря греко-католицької церкви на вул. Дружби. Там під лісом вирили канаву для стічних вод і тепер в неї замість дренажу потроху скидають вінки та інше сміття з цвинтаря, та ше й до купи звозять сміття з інших місць.

То все періодично підпалюється, але так як там в основному пластмаса, то все не не горить, а тліє...

Добре би мер, депутати та церква вирішили це питання до того, як люди напишують скарги наверх. Все ж таки цвинтар — не місце для сміттєзвалища.

KosivArt

Дроти від згорівших вінків.

anv

Тут уже явно не в мері і депутатах проблема. Вони виділили церкві ділянку, а ті в свою чергу "ефективно" управляють. З заздрістю дивлюсь на закордонні дороги... але коли показують цвинтарі(порядок, чистота і маленькі стовбчики, а не палаци з граніту і криві ряди, як у нас)... мож то лиш по ящику така краса?!?

сусід

Відповідно до законодавства міське кладовище являється обєктом благоустрою м. Косова, відповідно відповідальність за стан благоустрою несе голова міста. його  посадовий обовязок - забезпечити порядок на кладовищі

Шмайсер

Куди християни дивляться? Як так можна засирати землю, закопуючи туди  таке? Пластиковий пакет розкладається в землі від 200 до 1000 років, пластикова пляшка-450 років, пластиковий контейнер-50-80 років.  Куди дивиться "мер" Фокшей?

Жирна_Бойова_Панда

Яке миле оголошення висить на люльчука.

sv

новенька

Друзі, після кожної поїздки до Косова я привожу додому в пачці з цигарками 2-3 " бички ",тому що викинути їх ( принаймні на центральній вулиці) нікуди-елементарно нема урн для сміття,хто не лінується - порахуйте їх кількість на вашій вулиці.

KosivArt

якшо б кожен підприємець встановив урну біля свого магазину (згідно договору з міськрадою) цієї проблеми не було б :coffee

ploskonos

Я вже це питання піднімав кілька раз.
Банальне небажання працювати  з боку служб,в чиї обов"язки це входить.
Ще вдень продуктові магазини виставляють якісь коробки біля дверей,які на ніч забирають.
Ходив колись ,рахував - від "горизонту" до площі нарахував 8 урн для сміття,а магазинів кілька десятків.
Те,що каже Стас - одні не виконують умови договору,інші не контролюють.
Бардак.

новенька

Я підтримую Плосконоса.Дівчата з магазинів в халатиках,в яких продають продукти не повинні носитись із сміттям,для цього є відповідна муніципальна служба.На підприємців вже переклали все-укладання бруківки,підмітання,прибирання снігу перед магазинами та офісами ( тему податків не піднімаю).Це має бути спільна робота і спільне бажання -зробити Косів чистим

wildperson

Вже рiк в Косовi не був, схоже нiц в планi смiття не помiнялося.

З недопалком простiше, за вiдсутнiстю кишеньковоi попiльнички я його можу заникати десь пiд корч. Недопалки- то таке, до першого дощу, головне би не пiд ногами/не на виду, це ж папiр/вата, нефайно але нефатально. А от пластик i т.д.- вони сотнi рокiв живуть. Й що робити з такою упаковкою?