АКЦІЯ ПРОТЕСТУ 22.12.08

Автор Marinka, 16:50, 17 Грудень 2008

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: borowed від 17:06, 24 Грудень 2008
і причому тут ті нацистські мотиви...це мені нагадує ситуацію,коли севастопольські москалі називають Шухевича нацистом бо "в тєлікє так гаварілі"
А ти просто прочитай програму Гiтлера тих часiв коли вiн ще не прийшов до влади, коли вони (ще всi разом) тiльки збиралися у владу. На крайнiй випадок перечитай "Моя боротьба" (можу дати, маю в .fb2) i всi питання про "нацистськi мотиви" вiдпадуть. Тай взагалi- орiентуйся не на  "в тєлікє так гаварілі" а на реальнi документи. Лiнк який дав Стас- реальний документ?- реальний, "Майн кампф"- реальна книжка (пiдмiчу "програмна" книжка, не проба пера)?- реальна.

KosivArt

Цитата: wildperson від 18:15, 24 Грудень 2008
На крайнiй випадок перечитай "Моя боротьба" (можу дати, маю в .fb2) i всi питання про "нацистськi мотиви" вiдпадуть.
Мені можеш файло вислати? fb2 то шо таке?

borowed

йо,висилай.колись в руках тримав книжку.Канєш всю не читав.Так...пару сторінок.Як на мене чистої води демагогія.Переливання з пустого в порожнє.Та і писав він її ше в 1923,сидячи в тюрязі.Мені отоб не було шо робити,я б тож такий шедевр склепав.ЖартТим паче.Сам вайлдперсон прекрасно розуміє,шо я ,прочитавши цю книгу,трактуватиму її гееееть по-іншому,аніж він сам

wildperson

Гитлер Адольф , а фб2 то стандарт для комун1катор1в й КПК (для читалок маю на уваз1, хоча на "великому брат1" також читаються)

Назар

Як на мене то Тягнибок мені взагалі ніякої довіри не внушає, - ще один пи...дюк який міріє пройти до В.Р.
А до чого партія "Свобода"- та ми й так вільні! Люди стабільності хочуть!!!
Я говорив про авторитетного політика який, зможе тримати банду в руках, а хто такий Тягнибок???
Який з нього авторитет, та старий Льоня його роздавить одним словом)))

KosivArt

Давай іншу кандидатуру, «авторитетного політика» :coffee

wildperson

Цитата: Стас від 17:43, 25 Грудень 2008
Давай іншу кандидатуру, «авторитетного політика» :coffee
Клонувати Чiнгiзхана й швиденько навчити його юкрейну та користуватися системою голосування (самi розумiете що не тою що в ВР, а чуть адаптувати його систему пiд ООН)

Назар

Та проблема, що вибрати немає з кого :bad: :bad: :bad:
Я б за Рената залюбки!
Напевне немає в Україні людини яка б змогла з ним потягатися. Він контролює велику частину бізнесу в Україні і 50% В.Р. та проблема він нехоче брати на себе відповідальність - хіба би просили :flower

wildperson

Ренат не пiде швидше всього, в нього приклад Чубайса невдалий перед очима. Чубайс- генiальний менеджер й витягнути з ями мiг що завгодно й кого завгодно, але ж iмiдж.., в Ахметова токож.., не вiдбiлити, народ не проголосуе на жаль