Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

Проект Х: Дорвались / Project X - я хочу на таке паті :crazy:

Тарас Пасимок

а мені дуже сподобався той, що пройшов крізь вогонь

читав про фільм суцільну критику, але заставив себе подивитись і не шкодую!

якісно, цікаво і актори норм підібрані!

Синиця

Цитата: as_tar від 16:08, 31 Травень 2012
а мені дуже сподобався той, що пройшов крізь вогонь
бачила, підтримую :good:

Juha

Якщо думаєте, чим занятися зараз: подивіться кіно "Думай як мужчина",настільки хороша і позитивна американська комедія...  :in_love:
І ще мені дуже сподобався, недавно переглянула "7 днів з Мерилін". Теж хороший і добрий. Аж захотілося познайомитися з її творчістю. Бо, мушу визнати, не бачила жодного її фільму.

Juha

Друзі, закінчилася найкраща в світі Сага про вампірів. Остання частина напевне найкраща з усіх. Я вже днів десять назад подивилася, але забула написати... Наш переклад просто неймовірний. Найдинамічніша частина. Звичайно книга ще краща, але я вважаю, що достойний фінал. Для всіх любителів точно сподобається.
Тепер чекаю Хоббіта.

IVP

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Лангольєр від 21:20, 29 Жовтень 2011
Реквієм по мрії
Кислотний дім
100% Файні фільми.

А зараз,що файного крутять? Порадьте щось.
Щось плаксиве і тривожне.

Лангольєр

Вчора дивився Вперед за скарбами гетьмана - так наржався, юй. Люди,дивіться українські фільми.

KosivArt

Подивився «Хоббіта», кому сподобалась трилогія «Братва і кольцо» — рекомендую.
Цікаво буде глянути продовження з драконом :)

IVP

KosivArt

Трилогія «Назад в будущее» зараз може дивиться не дуже актуально, але 25 років тому на відеокасеті — це була бомба  :good:

В майбутньому 2015 року машини вже літали :)

yaro my

З останніх свіжих переглянутих виділяються:

1. "Географ глобус пропил", в гол. ролі Хабенський.
Несподівано сильно, чимось схожий на "Похороните меня за плинтусом", "Я тоже хочу".
Головний герой - ще не закінчений алкоголік, але рухається в тім напрямку.
У нього є вища освіта, але нічого вже не світить в житті.
Жінка розлюбила, бо він невдаха, а він їй щастя бажає, як і всім навколо.
Методи в нього не вписуються в загальноприйняті рамки і норми - тому ним захоплюються інші жінки і дівчата.
Назва фільму вибрана вдало.
Захотілось на "кинопоиску" почитати, що там про цей фільм написали.

2. "Нападение на Уолл-стрит" - вєлікая і сєрмяжная правда про МММ-щиків, банкірів...
Нагадало "Законослухняний громадянин" і старенький фільм з Майклом Дугласом "С меня хватит!" 1992.
Про жидівські способи відйому грошей у довірливих простачків:

Життя чесних людей, які попадають в відносини з купи-продажною фінансовою машиною - не варте і "ломаного гроша".
Вона їх перемелює, викачує все, ще й в мінуса заганяє.
Але коли протагоністу фільму, простому охоронцю великої трастової компанії  жидівська  система зруйнувала життя, то він другу щоку не підставив. І не стерпів.
А вчинив по третьому закону Ньютона. ;)
За це йому респект.
Фільм знятий жорстко натурально , "маст сі", особливо перед походом в банк за кредитом. :dopovid
Побільше б таких народних месників в реалі, може трохи боялись би жиди народ нагло дурити.
У Еріка Робертса - коротка, але яскрава роль "адвоката". Класно зіграв.

wildperson

"Географа" подивився, фiльм дiйсно сильний. Але щось грузити себе не хочеться, без того... wall Тупий "Ёлки-3" сподобався, на один раз напевно, але..