Підскажіть про планшети!!!

Автор Juha, 09:54, 06 Вересень 2012

Попередня тема - Наступна тема

IVP

В основному тільки дисплеєм, та він тобі навряд чи буде потрібний, це вже для понта, дехто каже навіть шо ipad 2 сильніший від третього.

Жирна_Бойова_Панда

тобі третій точно не треба

Juha

Мені взагалі планшета не треба.Я якось, чесно кажучи, взагалі не розумію навіщо ця цяцька... Але чоловік хоче... Так що поки дітей нема,то все краще для коханого!!! ;)

Жирна_Бойова_Панда

В твіттері чуваки пишуть: "народ, яку клавіатуру ставити на Nexus7?" факін шейм, за таку купу грошей я ше маю паритися яку клавіатуру ставити? і скажіть тепер, шо андроїд не для гіків :bad:

s19or

імхо за такі гроші ше можна попаритись

Burkut

тю. там чудова стандартна клава. але є люди які люблять swipe, є інші, які люблять інакше. як на мене то це навпаки класно - хочеш вбираєш собі ту свістєлкопєрдєлку, яку хочеш. а не хочеш - юзаєш стандартну.
а хочеш таку, як на айпеді - то теж качаєш з плея і маєш :)
хоча мені деякі клави більше за айосівську подобаються, хоча вона дуже непогана. а от той самий свайп не пішов.

Juha

Друзі, дууууууже дякую всі за поради, але мій чоловік проговорював, що хоче саме iPad. Я грошей на назбирала достатньо, так що прийняла рішення, що дарувати не буду. Краще трішки пізніше купимо. Але в будь-якому разі всім дякую.  :thank_you2:

Жирна_Бойова_Панда

Burkut

ну до кінця тижня презентують міні, перший час вони будуть дорогі дуже, а там під новий рік ціна нормалізується(а може й на щось з нинішніх моделей впаде) і можна буде йому під ялинку його покласти

IVP

Сьогодні apple представила новий ipad i ipad mini