Вони засмічують КОСІВ!!!

Автор BigFAN, 00:29, 08 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

оскільки почались рейди ДНД спільно з дільничними, тема відкрита. я вже в одному рейді був і на перший раз проводив роз"яснювальну бесіду. в подальшому буду фоткати і розміщати в даній темі "героїв"

anv

Цитата: BigFAN від 00:29, 08 Серпень 2010
оскільки почались рейди ДНД спільно з дільничними, тема відкрита. я вже в одному рейді був і на перший раз проводив роз"яснювальну бесіду. в подальшому буду фоткати і розміщати в даній темі "героїв"
Минув рік, а в цій темі чисто. Походу діла або в Косові все "стирильно чисто" або з ДНД не зрослось? Де наші герої? :hunter :icon_fight1: down

ploskonos

Та зрослось з ДНД ,проблема в іншому.
Зловили місцевих жителів,які виносили сміття біля кладки.А вони кажуть:"А куди нам виносити?Найближчий контейнер біля  кінотеатру(тепер  і там уже контейнерів зменшилось).Платимо штраф,а сміття в слідуючий раз в ріку викинемо".
І шо в цій ситуації робити?Відпустили.Просили викидати зранку,перед проїздом машини.Але не всі мають можливість.

Я пропонував встановити там контейнер,наша верховна косівська влада категорично проти.Мотивують тим,що вся Москалівка і всі села туди почнуть звозити.

anv

Цитата: ploskonos від 11:57, 03 Вересень 2011
Мотивують тим,що вся Москалівка і всі села туди почнуть звозити.

А тепер хіба не так. Там постійно величезна купа(явно не з прилеглих будинків).
А про графік машин, які забирають люди або не знають або не хочуть знати(скоріше за все 2 варіант) нащо буде мені в хаті стояти доранку, хай на дворі песики порозтягують та й похарчуються(захисники бездомних песиків, мать їхню в опу)

anv

Ця "невеличка" купка викинута на узбіччя однією людиною. onass