А що у вас буде на Різдво на столі?

Автор sv, 15:48, 05 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Galen

І я вчора напекла 7 тортів.
А зі страв нічого особливого, пару салатів, тай щось таке. Буду старатися сама в гості ходити))) Вже нового року стало, сама мусіла все готувати. Тепер трошки посачкую)))

Juha

А я приїду завтра на саму вечерю) Готувати нічого не буду!) Бідна моя мама)

Gorolya

у нас як раз все готується)  :)
буде як завжди - кутя, борщ з крепликами, узвар, вареники з капустою і з картоплею, оселедець, жарена рибка, підливка з грибами, вареники з маком, пісні  пампушки , квасоля і хліб (печемо самі). ну стандартний набір) нічого надзвичайного)
отак то)
особисто я фанатка борщу з крепликами,  їла б його цілий рік) :applauds

anv

Gorolya

Цитата: anv від 12:26, 05 Січень 2012
Що воно таке "креплики"?

це на вигляд як пельмені, але начинка в них з білих грибів)
ще їх називають книдлики або вушка.

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 09:25, 05 Січень 2012
І я вчора напекла 7 тортів.
А зі страв нічого особливого, пару салатів, тай щось таке. Буду старатися сама в гості ходити))) Вже нового року стало, сама мусіла все готувати. Тепер трошки посачкую)))

а то навіщо скіко тортів? Колись і в нас так пекли багато, а тепер вже менше 4-5 . Може підкажеш крем якийсь? Або порадиш як краще змішувати масло із згущонкою щоб не було гулечок?

Juha

ОГо!!! Я щось зразу увагу не звернула? Справді навіщо стільки тортів? 4-5 по-моєму також дуже багато, а про 7 я взагалі мовчу. В мене мама пече солодке, але тістечка, і то так, щоб ми їх з'їли, може 2 види...

Gorolya

мммддя... 7 тортів... я 1 пекла і то таке вийшло.... най не матюкаюсь  :crazy:
Галя ти молодець!  :flower :flower :flower

Galen

Готувати я не люблю, а от випічка - це моє.))))
А 7 того, що я захопилася, і так вийшло :)
Цитата: odnosel4anka від 13:33, 05 Січень 2012
Може підкажеш крем якийсь? Або порадиш як краще змішувати масло із згущонкою щоб не було гулечок?
Щоб не було гулечок треба доброго масла, тоді їх точно не буде.  В мене то мама купляє.