Проблеми з хребтом (лікування, лікарі)

Автор BigFAN, 19:24, 22 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Таня Павлюк

Народ, займайтесь плаваннням, правда у нас нема де.....але все ж....
Костоправи ніц не поможуть......
перевірено особисто...

BigFAN

йо, але на Гуці вист брасом не даш.
а ше є травми при різних видах спорту, і тоді вже не попливеш, тоді і ходити не фист годен.

Синиця

Цитата: EdSem від 09:52, 25 Березень 2010
Я знаю одну жінку з Микитинців. Її звати Леся. Деколи вона приймає в Косові, в Коломиї.  Сам до неї їздив. Мені помогло. Можу дати її номер...
В мене були проблеми з хребтом (сколіоз). Наслідок неправильного сидіння за партою, мольбертом і взагалі:)
Леся допомогла, за що їй дуже вдячна!.. Тепер час від часу навідуюсь до неї на консультацію, коли вона в Косові буває.

BigFAN

закінчив курси лікувального масажу.

Oleg78

А дайте будь-ласка телефон дядька Петра з Уторопів. Хочу до нього поїхати.

Natalinna

Цитата: ploskonos від 14:32, 23 Березень 2010
Я вже десь писав,що дядько з Уторопів зветься Петро,вправляє дуже акуратно і ефективно,без костоломства,телефон кому потрібно можу дати.
чи не могли би ви дати номер телефону Петра з Уторопів

KosivArt

Тарас Пасимок

Мені від сильного  сколіозу і остеохондрозу найбільше допоміг не масаж чи походи в гори, а регулярні заняття йогою і зважаючи, що я вже за місяць після занять вирівняв кривий хребет, то думаю це вартує того, щоб створити окрему тему на форумі присвячену йозі у Косові)

в мене терпли кінцівки та спухали руки і ноги - видно щось защемлювало - зараз такого немає, тому рекомендую всім, хто має проблеми, але боїться -- спробувати!

і ще я практично вже не їжджу на велосипеді, бо це дуже мені шкодить на хребет - зразу починає боліти спина(