Велосипед на прокат у Косові

Автор odnosel4anka, 12:07, 27 Серпень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: Стас від 09:45, 27 Серпень 2009

Вижниця — 12 км від Косова :coffee

Ну від Яблунова вже трохи далі :)

дякую, вже будем знати ;) е то можна і пішки пройти :)

по темі питання: А де можна на прокат велосипед взяти? Чи є десь в Косові такі послуги?

ploskonos

Цитата: Боженочка від 12:07, 27 Серпень 2009
Цитата: Стас від 09:45, 27 Серпень 2009

Вижниця — 12 км від Косова :coffee

Ну від Яблунова вже трохи далі :)

дякую, вже будем знати ;) е то можна і пішки пройти :)

по темі питання: А де можна на прокат велосипед взяти? Чи є десь в Косові такі послуги?

Нема

odnosel4anka

оО, вже знаю яким бізнесом можна зайнятись. Можна реально на цьому заробити. Люди, беріть старі велосипеди, підремонтуйте і здавайте в прокат.

Galen

Цитата: Боженочка від 12:17, 27 Серпень 2009
оО, вже знаю яким бізнесом можна зайнятись. Можна реально на цьому заробити. Люди, беріть старі велосипеди, підремонтуйте і здавайте в прокат.
Цікаво, як задалеко буде можна на таких велосипедах потім заїхати))) Як думаєш? Дивись, а то клієнти як зловлять, то й по чубку можуть надавати))) Не страшно?

odnosel4anka

Цитата: Галина від 12:33, 27 Серпень 2009

Цікаво, як задалеко буде можна на таких велосипедах потім заїхати))) Як думаєш? Дивись, а то клієнти як зловлять, то й по чубку можуть надавати))) Не страшно?

тільки дурень не боїться. Конефно страшно мені. Але то я людей агітую так. Галинко, а в тебе є велосипед?

Galen

Та є, але до Вижниці навряд чи дотягне))) Він у мене троха прибамбасаний :)

KosivArt

Здається в Байці і Легенді Карпат дають на прокат.

odnosel4anka

так, хто в нас там десь туcувався? Аааааа, наш Віталик. Віталику, тобі ж не важко дізнатись більше, ти ж у нас відвідуєш часто такі завіденія ;)

Galen

Цитата: Боженочка від 21:23, 27 Серпень 2009
так, хто в нас там десь туcувався? Аааааа, наш Віталик. Віталику, тобі ж не важко дізнатись більше, ти ж у нас відвідуєш часто такі завіденія ;)
Ми, Божена, над цим питанням подумаємо ближче до літа, коли знову відкриється сезон велотріпів. Може і спробуємо себе в такому ділі. Правда, питання чи витримаємо?

KosivArt

В Косові можна взяти велосипед.

На прокат є десь більше 5 велосипедів, вони правда не для екстримальної їзди але для велотріпу — люкс і декілька є підліткових що дуже зручно для дівчат.

Телефон 0966056675 (Андрій)

KosivArt

Продаж-купівля-ремонт велосипедів

KosivArt

В Косові відкрито перший нормальний велопрокат з новими роверами «Kellys» та «МТB».

Велопрокат «Панське»:

• +380 (67) 947-14-28 — Ростислав
  • +380 (98) 823-44-88 — Сергій

odnosel4anka

ну а ціни... мене цікавлять ціни. Подзвонити я щось встидаюся. Думаю чи в прокат буду брати велік весною чи вигідніше буде купити.

Galen

Цитата: odnosel4anka від 23:30, 12 Листопад 2010
ну а ціни... мене цікавлять ціни. Подзвонити я щось встидаюся. Думаю чи в прокат буду брати велік весною чи вигідніше буде купити.
Стас, які ціни? Не будемо мати велика - не підтримаємо вам компанію))))

Новий купляти точно не буду, а щось такого плану мені підходить.

KosivArt

Ростислав хоче зробити прокат офіційним, тоді й будуть ціни. Він зара хворий, не хочу турбувати.