Буккроссинг

Автор Синиця, 17:15, 13 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

доречі з теперішніми то цінами на книжки актуальним є питання купівлі електронної книги :indeed

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:32, 28 Березень 2011
доречі з теперішніми то цінами на книжки актуальним є питання купівлі електронної книги :indeed

ще пару років і це буде така ж звична штука як і мп3 плеєр - лиш би ціни впали на 50-60% - бо ж жлобство!

Жирна_Бойова_Панда

на аукро є амазон кіндели по 1к грн і вище

Синиця

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:10, 28 Березень 2011
можна створити розділ "обмін книгами", сортувати їх за допомогою тем і викидати туди списки книжок хто з форумчан має і може дати почитати... або якшо когось цікавить якась книга давати замовлення на неї. бо чесно кажучи, я мастив лишати де попало книжку яка вартує 400грн. :nea:
О, файно) Підтримую) reading

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:32, 28 Березень 2011
Вже давно актуально. Я зараз читаю на смартi, але в темi. В мiсцевих нет-магазинах пристойний букрiдер вартуе USD 200-300. А книжка в твердiй обкладинцi- USD 10 й бiльше. А книжка на Лiтресi в *.fb2- USD 1-2. Арифметика на рiвнi третього класу, а якщо книжки не з Лiтресу а з Флiбусти- в мене тодi взагалi окупиться на раз))))

Жирна_Бойова_Панда

купив того тижня книжку на аукро, а там на обкладинці всередині пише "вернуть леше і номер телефону"  :crazy:

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:56, 12 Квітень 2011
купив того тижня книжку на аукро, а там на обкладинці всередині пише "вернуть леше і номер телефону"  :crazy:

та книгу ше мож на аукро купляти, а техніка - фіг зна чи вона працює? і як працює? тим більше б.у. - шота сцикотно!)

KosivArt

до речі, кіндл має безкоштовний 3джі інтернет і пишуть шо він навіть у нас працює
тобто крім читання на нього можна ше й завантажувати книжки з інтернету

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 11:01, 13 Квітень 2011
до речі, кіндл має безкоштовний 3джі інтернет і пишуть шо він навіть у нас працює

я собі це уявляю :crazy:

Vlad

Цитата: Стас від 11:01, 13 Квітень 2011
та кажуть, шо амазон заходить на киндл 3г і видаляє весь піратський контент. Та і у нас покриття мало де є. Краще брати версію без 3г

KosivArt