Міжнародний конкурс фотографів Visa Off 2010/Perpignan/France

Автор Циклопова, 20:57, 15 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

потужно!

а був якийсь звуковий супровід до фотографій (диктор або музика)?

Циклопова

На початку, десь годину до відкриття для підігріву публіки музика грав на гітарі й всі співали популярні французькі пісеньки.
А саме проектування супроводжувалось мелодіями які характеризували оприділену експозицію.
Текст супроводжуючий фото висвітлювався на екрані.

Циклопова

Позаду нас хлопці в стінці шуркали дисками, забавляли нарід й скажу що їм це вдалося.
Люди не розходились довго й ми також були вражені від шоу.

Ресторан на youtube виставив нашу експо.

Visa Off 2010 Ukraine

Приємно здивовані.

wildperson

Знаю що панi Циклопова мене чомусь фист не любить, але все ж повторюсь в котрий раз (не лиш для себе, для форумчан також). Можно все ж таки викласти архiвом на файлообмiнник всi фото з конкурсу? Все майже розумiю про "треба пiар", але не маю можливостi полетiти у Францiю, можу я подивитися фото без "полетiти"????

KosivArt

Цитата: Циклопова від 21:53, 09 Вересень 2010
А саме проектування супроводжувалось мелодіями які характеризували оприділену експозицію.
Текст супроводжуючий фото висвітлювався на екрані.
люкс

Циклопова

Цитатане маю можливостi полетiти у Францiю
Пане wildperson, будьте добрі, не прибіднюйтесь ) могли б і приїхати як порєдний патріот.

Цитаталюкс

На "люкс" Стаса буду закінчувати нашу маленьку історію.
Фестиваль минув, то добре, замучені в пень !
Виставка по проханню власників ресторану продовжується до зими.
Дякую всім хто був небайдужий, за коментарії позитивні та негативні, за те що ви Є !

Щиро Надія Боднар

KosivArt

Дякую за тему і вашу роботу!  :good:
Слава Україні!

Marinka

І вам дякуємо, за те що розказуєте у світі про нашу Україну;))))))))

vyluzja Franka

Йо, я весь цей час спостерігав за перебігом подій і радий, що все пройшло гаразд, в свою чергу хочу подякувати Боднарам за наполегливість у тій справі яку спровади, крапля води як то кажуть камінь точить. Так, що успіхів нам всім у майбутньому!