Чи можна в Косові полювати?

Автор Ілона, 06:48, 30 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Скажіть, а чи можна в Косові полювати?
І на яку дичину?
Де можна взяти дозвіл?

dimon

цікаво на кого тут полювати? на білок чи бездомних собак? :)

Жирна_Бойова_Панда

в самому косові ше не чув аби хтось полював....

Juha

Цитата: dimon від 12:17, 30 Липень 2008
Чому нема, зайці і лисички бігають по Голиці. Але як на них можна полювати, вони такі гарнюююні!!!

Marinka

Цитата: dimon від 12:17, 30 Липень 2008
Тобто як це нема на кого полювати???? Думаю вечірком, коли сідає сонечко,  в Косові виповзає дуже цікава звірина. Як правило, вдень вона відсипається у своєму лігві, а вечером виходить на пошуки здобичі.... Її легко злякати, але якщо підібратися досить близько, то можна добре  роздивитися. Представники цього виду, ніколи не ходять по одинці - лише групами по 5-8 особин. Головне не виказати своєї присутності, інакше звірина починає себе вести досить неадеквтно і агресивно. Спочатку просить закурити чи "пару копійок на пиво", а в разі відмови починає розмахувати лабетами і "качати права".
Місця найбільшого скупчення звірини можна помітити купу битого скла і гори сміття від лузаного насіння (інколи звірина видає незрозумілі звуки, в той момент коли показуєш це насіння, напр.  - "сєммошшки")..... І т.д. Вчені вважають цю диковинну звірину одним з видів Homo Sapiens, та нажаль точно не можуть нічого сказати. Звірина мало вивчена та поки що не занесена до Червоної Книги.

Жартую...... :pleasantry: :dance

Ілона

:rofl: та хоть зараз на цю дичину!!!
Я в Києві коли прогулююся з собаками (малінуа та ердель) то завжди попадаю в прикольні ситуаціїї!
Я тихонько йду, бігме нікого не чіпаю - пізно, район дикуватий, без дітей і гурту людей!
А мої песики бігають поруч, та їх непомітно!
На районі бидло всяке тусується - і все чекають нагоди на комусь "відірватися", там курити попросити або мЄлочЬ на пІво!
По-любому зачеплять!
Так коли Санта і Ред вилітають з кущів ...  :rofl: - то треба бачити!!!
А у вівчарки Реда, після операції на спині шерсть збрита і відросли штирпавки!
І  коли він злиться - то в в нього як у кабана щетина дибки піднімається! ;)
"Нічники" розлітаються аки лебеді!  :icon_fight1:

У нас, у Косові, таки  є місця для полювання?
Я не знаю маштаби мисливської зони!
І чи є УТМР ще?

Juha

В УТМРі було кафе (принаймі 2 роки назад воно ще працювало). А от дійсно цікаво що там зараз :?:

Ілона

Juha

Біля 4-го цеху за ставами зразу.

Ілона

Такий симпатичний будиночок над озером????
Та там якісь п"янки постійно!
Я часто там з собакою гуляла і бачила деякі приколи... :music

Я думала, що там кафе якесь!

Juha

Там був УТМР, а потім його чи то викупили, чи то приватизували десь чотири роки назад і там було кафе. Як я вже писала, то 2 роки назад, воно ще точно працювало.

Ілона

Дуже гарна новина  - у Косові все не так погано!!!
Їздили мої знайомі і хотіли на козулю полювати, а то якраз був не сезон.
"Совали" 300 баксів у конвертику якомусь чиновнику, щоб дали дозвіл - так вуйко їх чуть на набИв  :yahoo:

Дуже приємно, що у нас є люди, котрі не розмінюють свою совість за гроші  :thank_you2: :thank_you2: :thank_you2:

admdz

Торік на відпочинку бачив косулю на окраїні міста. Був дуже здивовваний.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: admdz від 23:34, 24 Квітень 2010
Торік на відпочинку бачив косулю на окраїні міста. Був дуже здивовваний.

друг мисливець каже, шо зараз з дичиною в нас пішло на покращення... і не особо її стараються вистріляти, хіба браконєри... такшо маємо надію.

BigFAN

з бракон"єркою в КОСОВІ ситуація і надалі залишається складною. минеулого року ходив і сам в рейди на цих пі......, правда нажаль не попадались мені.  :icon_fight1: