Громадська лазня у Косові

Автор KosivArt, 16:17, 28 Квітень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібна громадська лазня Косову?

Так
12 (92.3%)
Ні
0 (0%)
Не знаю, мені й дома митись не зле
1 (7.7%)

Всього голосів: 13

Галя

я написала "меру"  особисте повідомлення, але мабуть таки злякались, або їм знову "по-барабану" :nenayu

Иешуа

сама християнська релігія забороняє ходити до лазні

odnosel4anka

ггг, коли йдемо до лазні? Я ЗА!
P.S.: хто знає, шо то за чувак вище?

BigFAN

Galen

Цитата: .....fan від 16:33, 22 Серпень 2009
то чувак який не лічется.
Приємні Ви :)
Так коли до лазні???

BigFAN

коли нарешті міська рада виграє суд по примусовому звільненню приміщення бувшим п.п. Слижуком В. зараз сільський голова с.Тюдів, керівник КРО "партія регіонів".даний тіпок незаконно займає приміщення лазні.

Galen

Цитата: .....fan від 18:41, 22 Серпень 2009
коли нарешті міська рада виграє суд по примусовому звільненню приміщення бувшим п.п. Слижуком В. зараз сільський голова с.Тюдів, керівник КРО "партія регіонів".даний тіпок незаконно займає приміщення лазні.
Халепа :(
Та нічого, ми почекаємо.

Shiver2005

Мій би батько був не проти)))

odnosel4anka

так хай батько йде до лазні  :) ходіть люди до лазні, бо скоро такого вже не буде

Galen

Цитата: Боженочка від 19:11, 22 Серпень 2009
так хай батько йде до лазні  :) ходіть люди до лазні, бо скоро такого вже не буде
Та походу, і зараз такого нема. А батькові хіба що в сауну прийдеться іти, бо можна і не дочекатися поки шановні громадянини посудяться і пересудяться :)

odnosel4anka

бідні люди, можуть через владу і не відпаритися. Ех, владо, шо ти з людьми дієш?

Орест

У райдержадміністрацію наші шановані пенсіонери написали листа про відновлення роботи міської лазні, то питали моєї згоди бути членом комісії по вивченю даного питання. Я пропонував у комісію внести прокурора Косівського району, начальника МВ СБУ, заступника РДА та представника міської ради, так як приміщення громади м.Косова і спільними силами та віднайденням коштів, відновити роботу лазні у місячний термін. В комісію мене внесли, але на за сідання не просили. Мешканець м.Косова т.з.Грек написав листа прокурору Косівського району, шо на його думку державний службовець (голова сільської ради с.Тюдів) порушує низку законів України "Про державну службу" і.т.п. і по закінчені договору оренди викупу не привів приміщення в належний стан та не передав власникові. Потім після відповіді прокуратури звернувся з аналогічним зверненням у МВ СБУ, які його заяву направили у РВ УМВС для вивчення питання законності володіння приміщенням міської лазні сільським голової с.Тюдів Слижуком В.В. ("Я цим переконався - корупці в нас нема". Чоловік порушив половину законів України, а всі органи наші неможуть найти шо він таки порушує.)
p.s. Міська рада. скоро буде як рік, коли подала у суд про примусове виселення із приміщення громади м. Косова п/п Слижука (держ.служ., гол. сільської ради Слижука) із будівлі громади м.Косова. По цей час було одне засідання, яке перенесли у зв'язку із тим , що пан Слижук не з'явився у суд.

KosivArt

так шо Тюдів в Косові керує...