Напрямок "Косів - Вижниця"

Автор nvm, 00:36, 08 Липень 2008

Попередня тема - Наступна тема

nvm

Шановні яким автобусом можна доїхати до Віжниці, щоб встигнути на Чернівецький поїзд о 16-43. 

KosivArt

Спеціально звонив на автостанцію, кажуть до Вижниці немає нічого :( хіба їхати до Кутів, а далі шось шукати. Або одразу їхати до Чернівців - зранку є багато маршрутних автобусів.

Juha

Коли вже в нас буде нормальне сполучення із Чернівцями. В мене скільки знайомих-студентів, які постійно стикаються з цією проблемою. Маршрутки всі ходять дуже рано. Якщо вже  неможуть дати маршрут до Чернівців якийсь вечірній (хоча б у певні дні, необов'язково щоденно), то продовжили б кутські автобуси до Вижниці. Зрозуміло, що це інша область, треба напевно домовлятися, але я не думаю, що з Вижницької сторони будуть якісь перепони.

nvm

Спасибі, з транспортом лишилось, як і в минулому році, доведнться їхати зранку.

KosivArt

Після тривалої перерви знову  відновлено  автобусне сполучення між Косовом  і  Вижницею.

Маршрут обслуговують Косівське акціонерне  товариство «Скіф-Авто» та Вижницьке автопідприємство. Перевізники здійснюють шість рейсів протягом дня. Пряме  пасажирське сполучення між сусідніми  райцентрами має важливе значення для жителів  обидвох районів. Цей маршрут відкрито на вимогу та численні  звернення людей. Про це поінформував начальник Косівської кущової автостанції Володимир Гапєєв.

Телефон автостанції Косова (03478) 2-12-67

Juha

nvm

"Спеціально звонив на автостанцію, кажуть до Вижниці немає нічого Sad хіба їхати до Кутів, а далі шось шукати. Або одразу їхати до Чернівців - зранку є багато маршрутних автобусів."

Підкажіть, де саме можна сісти на ці маршрутки?

KosivArt

Цитата: nvm від 22:52, 29 Червень 2009
Підкажіть, де саме можна сісти на ці маршрутки?
Маршрутки зупиняються біля автостанції.