Адреса "from" при підтвердженні реєстрації

Автор ZuBB, 00:23, 21 Листопад 2008

Попередня тема - Наступна тема

ZuBB

Шановні адмін(и)!

Що це за неподобство?! В полі "from" при підтвердженні реєстрації адреса вказує на сервіс Yandex'a!  :offtopic

Вимагаю змінити на щось більш ідеологічно правильне - ukr.ner або gmail.com (цей хоч працює на 5+).
А ще краще - рідний sendmail/postfix/[put your stuff here] сервера www.kosivart.com ;)

Marinka

Обоснуй отрок, чим тобі "ідеологічно" не догодив Yandex.ru?

borowed

чшшш...спокійно....шо за конфлікт на рівному місці..Стас розбереться...

Жирна_Бойова_Панда

раніше стояло рідне мило косіварта - але не всім юзерам приходило мило про реєстрацію, після чого поміняли на яндекс і тепер все чеше. хотя чого яндекс, а не джмеіл тож хз. :)

KosivArt

Цитата: tHe_Eney від 01:37, 21 Листопад 2008
раніше стояло рідне мило косіварта - але не всім юзерам приходило мило про реєстрацію, після чого поміняли на яндекс і тепер все чеше. хотя чого яндекс, а не джмеіл тож хз. :)
Все вірно, з косіварт мило приходило не всім, а з gmail мило взагалі не приходило, тому я тимчасово вибрав яндекс.
З ним періодично теж виникають проблеми, тому найближчим поміняю на щось інше.
укр.нет не розглядав через його нестабільну роботу.

Дякую модераторам за підтримку та ZuBB за спостережливість :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 12:05, 21 Листопад 2008
укр.нет не розглядав через його нестабільну роботу.
чухає, як має бути ;)
просто заходоти тре не з головної, а звідси: http://freemail.ukr.net/?lang=uk

KosivArt

я забираю пошту через РОР аутлуком — сервак укрнета не відповідає по кілька разів на день...

ZuBB

@Marinka
  Проти Yandex`a немаю нічого, проти використання сервісу з домену ".ru" - не дуже радий
  Чи може панянка/пані є фаном/coworker`om Yandex`a? ;)

В будь-якому випадку вирішувати адміну + незабувати правило "працює - не чіпай"  :znajka

Marinka

Цитата: ZuBB від 15:05, 21 Листопад 2008
@Marinka
    Чи може панянка/пані є фаном/coworker`om Yandex`a? ;)

Панянка є прихильницею - "працює і працює, би лиш не збоїло" :blum3:

wildperson

Цитата: Стас від 12:35, 21 Листопад 2008
я забираю пошту через РОР аутлуком — сервак укрнета не відповідає по кілька разів на день...
аналогiчно, тiльки Батом, тому й закинув давно укрнет. А от джимейл лиш спочатку розцiнював як спам все гамузом (тому й пошта деяка пiдозрiла (йому) не доходила). Давно вже все нормально. Але я також прихильник "працює і працює, би лиш не збоїло"

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 12:35, 21 Листопад 2008
поштовий менеджер на укр.неті можуть норм юзати лише їхні абоненти...