Фотогалерея

Автор KosivArt, 22:09, 09 Листопад 2007

Попередня тема - Наступна тема

Чи варто робити фотогалерею?

Так
15 (100%)
Ні
0 (0%)
Не знаю
0 (0%)
А шо таке фотогалерея?
0 (0%)

Всього голосів: 15

KosivArt

Вихід простий - копермайн-галерея. Вже маю адсл-інтернет, так шо найближчим часом буду її класти, бо на модемі я не можу навіть нормально видалити попередню галерею - там сотні файлів і через фтп все дуже повільно.

KosivArt

Цитата: Vlad від 01:11, 20 Листопад 2007
Стас, якщо хочеш я тобі дам можливість потестити Gallery2 на іншому хості, (розумію що з одною базою дуже не розгуляєшся).
Дякую, Влад. Буду брати ше одну базу :)

Опришок зь Кьичірив

Колєґи! Файна робота... 
Готуємось хлопці. Заладуємо файні знимки, аби файно було :)

KosivArt

batinol

Ну що хлопц1,вже оприд1лилися з вибором галаре1?

KosivArt

Пробуйте:
https://foto.kosiv.org.ua/

- в галереї треба реєструватись
- також слідкуйте щоб назви файлів були англійською (наприклад: васіл.jpg - неправильно, vasil.jpg - правильно)

Juha

Стас, мені потрібна твоя консультація. :please: Можна???  :blush2: Я маю вже нарешті пару фото, які можу закинути в фотогалерею, як і казала, в мене там люди.
Перше питання (прохання): можна створити якусь категорію, накшталт "Відпочинок у Косові" або "Косівчани"? - по-моєму перший варіант кращий, обширніший.
І друге питання: я можу тільки свій фотоальбом створити, чи я буду вибирати категорію для фото???

KosivArt

1. Створив альбом "Косівчани" та "Відпочинок у Косові" - це публічні альбоми, в які зареєстровані користувачі можуть долучати свої фото.
Якщо маєш пропозиції (і фото) щодо нових альбомів - кажи.

2. Можеш долучати фото як в існуючі альбоми, так і створювати свої власні альбоми.

- Спочатку тиснеш лінк "Долучити фото", а потім вже вибираєш в який альбом його помістити.

- Одне велике прохання (для всіх) - давати назву, а ще краще назву + коментар до кожної своєї фотки  :)

Всі сміло постимо фотки!  :) :strong:

Juha

Велике дякую!!!

KosivArt

Добре є.

Але ця ідея з загальними альбомами (в які можуть долучати фото всі користувачі) мені шось не дуже подобається. Наприклад, твої фотографії мають більш особистий характер і я б радив тобі створити свій альбом, наприклад "Відпочинок у Косові", а в ньому ще один альбом "Новий рік" чи, наприклад, "Волійський замок" і вже в нього перекинути ці фотки.

Альбоми типу "Косів" чи "Природа Карпат" повинні містити фотки більш загального характеру, а всі інші потрібно долучати у свій альбом.

Чи може забрати загальні альбоми взагалі, шоб користувачі закидали фотки у свої альбоми і не було плутанини?

Шо скажете?

Juha

Коли дивишся наш фотоальбом, то там тільки загальні фото, а хочеться чогось цікавішого, більш конкретнішого. Дивитися на одні краєвиди гарно - але надоїдає. Проте без загалу, теж недобре. Я думаю, що треба популяризувати, щоб користувачі більше кидали своїх власних фото. Можна знайти своїх друзів...і т.д. Наприклад, на моїх фото є племінниця нашого batinola, її він точно давно не бачив, а тут свіжі фото.
Я зразу хотіла створити, так би мовити альбом в альбомі під назвою "Новий рік", але скажу чесно не придумала як. Я розберуся і все зроблю!!!

KosivArt

Тому для конкретнішого і треба створювати свої власні альбоми :)

Клікай "Альбоми", а далі все має бути зрозуміло.

KosivArt