Чи треба нам пiстолет?

Автор wildperson, 18:22, 23 Вересень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібен нам пістолет?

Так
8 (50%)
Ні
8 (50%)

Всього голосів: 16

odnosel4anka

прикольно, що є люди які заступляться, бо в нас час це вже дуже рідко.
В нас тут треба зброю лише для полювань.

Dana Eco-Kosiv

BigFAN

в усіх краінах "крім країн де ведутьсь бойові дії" під колесами авто гине в десятки раз більше людей ніж від зброї, але ми не піднімаєм питання заборонити авто чи ні. проблема не в зброї прблема в людях, якшо хтось дуже захоче вчинити протиправні дії то незалежно від того чи є в нього зареєстрована і офіційно придбана зброя чи ні він ці дії вчинить. в мене є зброя і я підтримую законне зберігання та носіння зброї травматичної дії. мир всім!

Reality

підтримую ідею з шокером, правда мені ні пістолетів ні шокерів  не потрібно, тому що з ними чуєшся набагато впевненіше, від чого виникають різні проблеми "на голові", це так само як накачати мєзи залізом, і потім хочеться до когось дої...тись.(по собі знаю, але то було давно і неправда)

BigFAN

з шокером теж нюанси: не можна наносити пораження струмом в ділянку серця- може слабке серце зупинитись, не ефективно приміняти шокер проти добре "по зимовому" одітої людини, проблемно приміняти шокер в дощову погоду. Українці купують шокери в 90% на чорному ринку це не допустимо(багато шокерів перевищує гранично допустиму силу струму)

Galen

Особисто мені прийшлося бачити в п'ятницю біля нашого нічного диско-бару сценку з використанням зброї, правда не знаю яка вона була, та напевно газовий пістолет (я в тому не розбираюся), ну біту я впізнала. Цікаве було видовище :)
І в Пітер їхати не треба))))

BigFAN

нелегальної зброї в населення багацько, в цьому і вся прблема. маючи зареєстровану одинцю вогнепальної зброї я добре подумаю перед її використанням.