Вибір інтернету в Косові

Автор Mol'far, 11:26, 09 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Mol'far

Скоро приїду в Косів додому...треба підключити інтернет але з вибором якого я вагаюсь,кажу зразу варіант ОГО відпадає телефона лінія в мене пошкоджена.

IVP

Utel через мобілу, найкращий варіант, пошукай, я створював тему про інети в косові...

ploskonos

Цитата: IVP від 15:39, 09 Травень 2009
Utel через мобілу, найкращий варіант, пошукай, я створював тему про інети в косові...

Звідки Ютел в Косові?Два місяці тому тільки у Франківську 3G підключили.

IVP

Mol'far

І скільки підключення утелу коштує? які ціни? мені безліміт тре

Reality

330грн. в місяцЬ шв. 320Кбіт/с. повний безліміт, супутник Сіріус4, провайдер SkySat+. Ну і мобіла на запрос Київстар XL (5 грн. /доба), або Beeline партнерський по 0,25коп./мб. Поки що кращих варіантів крім ОГО небачу!!!!! 

IVP

Та ну, Reality, кому треба цієї мороки з сат-нетом ? Це головна біль і яма вашого бЮджету...

Reality

та ж чоловік безліміт хоче, а ОГО неможе поставити, то шо я йому мав запропонувати? Запропонуй шось краще...

Mol'far

Так роскажіть детальніше про Утел..Хочеться особисто ваші відгуки почути

IVP

2 Mol'far

Utel - пакет від укртелекому (ціна 50грн.) там де немає власного покриття, використовує мережу Білайн. Там де є власна мережа, там ловить і 3G. Ціна за 1 мб. - 10 коп. Цим інтренетом користуюся десь від листопада, файна штука, бо маєш майже скрізь доступний інет.

ploskonos

Цитата: IVP від 20:37, 11 Травень 2009
2 Mol'far

Utel - пакет від укртелекому (ціна 50грн.) там де немає власного покриття, використовує мережу Білайн. Там де є власна мережа, там ловить і 3G. Ціна за 1 мб. - 10 коп. Цим інтренетом користуюся десь від листопада, файна штука, бо маєш майже скрізь доступний інет.

А яка швидкість через Білайн?

Reality

Цитата: ploskonos від 21:50, 11 Травень 2009
Цитата: IVP від 20:37, 11 Травень 2009
2 Mol'far

А яка швидкість через Білайн?
та стандартна Edge (закачка макс. 15кБайт/с при стабіл. сигналі, сторінки http 12 кбайт/с) поки шо в Косові лиш так.

ploskonos

Тоді нічого доброго .
Як резервний варіант користуюсь київстарівським,але після ОГО можна посивіти,поки сторінку якусь відкриває...
Не кажучи вже про якесь відео,радіо і т.д.

Mol'far

Зупинився на інтернеті від MTC ГіперАктив.Супутниковий неканає ціни взагалі високі за таку швидкість і якість.