Нові правила Євробачення

Автор Juha, 14:59, 22 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Як вам?
В принципі, в них щось є. Тому що якщо минулого року країна зайняла одне з перших 12 місць, а на наступний рік виставила взагалі якогось бездаря, то він попадає в фінал, а комусь талановитому з півфіналу невистачає місця.
Що не дуже добре, на мою думку, так це те, що ми можемо голосувати тільки за півфінал, де наша виступає. Тому що тут можливі підтасовки. Адже всім відомо, що країни-сусіди голосують один за одного, по-перше того, що їхні співаки досить добре відомі і мають там фанатів.

KosivArt

А які взагалі правила? Я й старих на знаю :)

Мені цікаво чому Лорак не може співати українською на євробаченні, адже половина учасників співає своєю рідною мовою. Чи англійська обов'язкова тільки для фінального виступу? Проясніть це питання  :coffee

Marinka

Якби діяли старі правила конкурсу, то нашій Ані не довелося б боротися за місце у фіналі — після 2–го місця Сердючки минулого року, вона потрапила б туди автоматично. За новими правилами, автоматично беруть участь у фіналі «білі люди» — з чотирьох країн засновниць і країни–переможниці минулого конкурсу, всі решта б'ються у півфіналі, якщо ж пощастить — тоді й у фіналі.
Згідно з Положенням Європейського мовного союзу, Національна телекомпанія України має право проводити національний відбірковий конкурс або самостійно, на власний розсуд, визначати, кандидатуру, яка представлятиме країну на «Євробаченні», а також пісню та мову, якою буде співати виконавець.
А чому  Лорак не виконує пісню укр. мовою, це вже "тайна покрытая мраком".....

KosivArt

Дякую, Маринко :)

Куди вже там українській пісні до кіркорової шейді-лейді :)