НЛО в Косові (фото)

Автор satyuk, 14:09, 12 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

Китайські ліхтарики не літають хаотично і і "зависають" на місці зриваючись потім з швидкістю реактивного літака. Знаю точно 5  людей в Косові які бачили "червоні кулі" в різний період.
здається 7 листопада - (треба подивитись в екзіф файла за точну дату) - я стояв у себе на балконі але не бачив нічого а колега коло Люльчука в районі лікарнів бачив "об"єкт" є фото - звичайно що деталей там нема але червона крапка на небі є.

♠S.Y.♠

Ліхтарики я бачив в районі лікарні

ploskonos

В 21.45 сиділи з сім"єю  на дворі ,на заході появився дуже яскравий об"єкт оранжевого кольору і на величезній швидкості беззвучно полетів на схід.Як тільки зник з поля зору - появився ще один,який рухався по тій самій траєкторії.

IVP

То напевне китайські ліхтарі, завтра їх мають масово запускати

ploskonos

Йо,напевно якась версія з безшумним реактивним двигуном,що за 30 сек пролітає увесь небосхил.
Ага,ще вийди на двір,оціни,які дикі пориви вітру.
Перша моя думка була теж,що це ліхтар,але швидкість...

Жирна_Бойова_Панда

прикинь, яке паливо китайці пхають в ті ліхтарі :crazy:

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:37, 22 Серпень 2012
прикинь, яке паливо китайці пхають в ті ліхтарі :crazy:
...щоб можна було перетнути кордон з Румунією...
це вже не перший раз, можу спокійно перерахувати на до десятка людей які вже таке бачили... оранжеві яскраві кулі які то зависають то з скаженою швидкістю рухаються.

IVP

Сьогодні десь з 21:30 має початися інопланетна атака на Косів, запасіться попкорном і відеокамерами.

Dana Eco-Kosiv

А в яку сторону дивиться? :coffee

IVP

Жирна_Бойова_Панда

Йо, будуть запускати зі стадіону другої школи http://vk.com/event42080692