Найкраща перукарня в Косові

Автор Шмайсер, 15:15, 09 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Шмайсер

На вашу думка яка перукарня в Косові найкраща? Я особисто не знаю, бо завше в Франківську стрижусь.

♠S.Y.♠

Тут напевно скоріше за все який майстер найкраще стриже .

BigFAN

Стрижусь дома у пані Марусі Чубовської

Marinka

е-ее))) Ну в Косові мені "Версаль" до вподоби))) Крім того це не просто перукарня а цілий салон краси. Ну особисто я довіряю там тільки одному майстру - Люді Прощук.

Шмайсер

Цитата: Marinka від 16:08, 09 Квітень 2011
е-ее))) Ну в Косові мені "Версаль" до вподоби))) Крім того це не просто перукарня а цілий салон краси. Ну особисто я довіряю там тільки одному майстру - Люді Прощук.

Версаль це навпроти суду? Якщо це та перукарня, що я думаю то Люду знаю вже давно, навіть тоді коли вона працювала в музичній школі на другому поверсі) Хороша перукарша респект їй. Стригся у Франківську постійно, хочеться почути хто в нас в Косові хороши перукар.

Marinka

Цитата: Шмайсер від 17:32, 09 Квітень 2011
Якщо це та перукарня, що я думаю то Люду знаю вже давно, навіть тоді коли вона працювала в музичній школі на другому поверсі) Хороша перукарша респект їй.

А то )))

vyluzja Franka

так, ахтунг - є чоловічі і жіночі перукарі і ще всяке тепер стрижуть... для прикладу собачок :)
Я стабільно в Юніорі коло базару, мені нормально, я особливо без капризів, просто постригти і коштує 15-20 грн.

Marinka

Цитата: vyluzja Franka від 14:22, 11 Квітень 2011
так, ахтунг - є чоловічі і жіночі перукарі і ще всяке тепер стрижуть... для прикладу собачок :)
тих шо собачок стрижуть грумерами обзивають)))
мдя за двадцятку постригтися то є круто... ))))

KosivArt

Цитата: vyluzja Franka від 14:22, 11 Квітень 2011
Я стабільно в Юніорі коло базару, мені нормально, я особливо без капризів, просто постригти і коштує 15-20 грн.
аналогічно :drinks:

Жирна_Бойова_Панда

давно уже стрижуся в Іри... вона донедавна стригла в перукарні імені однієї єгипетської цариці, а зараз - над едельвейсом  :bu

Gorolya

Цитата: Шмайсер від 17:32, 09 Квітень 2011
Версаль це навпроти суду?

а хіба на проти суду не перукарня Фабрика Мрій? )
там теж є Люда, яка дійсно класний перукар! колись вона працювала над Едельвейсом)
:)
а Версаль над дитячою бібліотекою)

Juha

А я в Лесі в Пані Марі напроти Капризу роблю зачіски, коли додому приїжджаю.

Тогорішна Морквина

Це ж треба, кіко я років в Косові протинялась і жодного разу тут не стриглась! Хібі шо тока одного разу мині падруга скроню машинкою поголила...
А вам, Шмайсер, не нашо шукати перукарню, мусчіні красівше бути патлатим, я щітаю)))

Marinka

Цитата: Тогорішна Морквина від 09:37, 13 Квітень 2011
А вам, Шмайсер, не нашо шукати перукарню, мусчіні красівше бути патлатим, я щітаю)))
:plus1

DRAKUL

kljova perykarka- Vika. Versal6- atstoj! tam xiba wo 4orna maniklyru robut6..... a we,- Ksjyxa Ruzha najkrawe struzhe!!!