Android Club

Автор Жирна_Бойова_Панда, 22:23, 13 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

таке вискакує при встановленні Foursquare, TweetDeck, Webmoney і ше якихось не дуже потрібних аппів.

Burkut

таке буває, коли немає гуглмапс апі. не зносив останнім часом ніякого геолокаційного софта?
фосквар під це діло цілком підходить, а от нащо той апі вебманям та твітдеку не знаю.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Burkut від 16:04, 17 Січень 2012
таке буває, коли немає гуглмапс апі. не зносив останнім часом ніякого геолокаційного софта?
фосквар під це діло цілком підходить, а от нащо той апі вебманям та твітдеку не знаю.

я не зносив, мб попередній власник. але гуглокарти стоют і роблют, я хз шо їм ше бракує.

Burkut

якщо ти його ще під себе не настроював, софту багато не наставив, то зроби хард ресет, або перестав ОС

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Burkut від 18:55, 17 Січень 2012
якщо ти його ще під себе не настроював, софту багато не наставив, то зроби хард ресет, або перестав ОС

телефон уже в мене 8 місяців, так шо обжив я його норм але і тупить останнім часом. певно таки буду переставляти ОС. знаєш адекватний мануал по цьому ділу, а то ше такого не робив?

Burkut

нічого складного. в мене взагалі була рідна утілітка від лж, яку вмикав, вона 100500 разів питала чи я дійсно хочу його перешити, потім тягнула з інету нову прошивку і ставила. єдине, що потрібно все забекапити перед тим.
до речі, є купа кастомних прошивок, які на деякі моделі працюють навіть краще за рідні(нема купи непотрібу, який ставить виробник, тому більше вільної пам'яті, вже рутована ітд).
глянь на 4пда.ру гілку про твій телефон - там має бути.
я свій теж збираюсь перешивати. але поки свою прогу тестую. то не хочу цього робити