Державний прапор над Косовом

Автор anv, 15:27, 25 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

anv

Юра маєш завтра час на зустріч? якщо йо то коли?

ploskonos

Післязавтра зраня в 09.00 в мене в магазині,ок?
А якщо завтра,то вечором,але не знаю в якій з поїздки вернусь.

anv

Цитата: ploskonos від 22:14, 28 Серпень 2011
Післязавтра зраня в 09.00 в мене в магазині,ок?
А якщо завтра,то вечором,але не знаю в якій з поїздки вернусь.
Можна і так, і так. Мене влаштовує. Подзвоню

anv

У віторок здибалися з Плосконосом по поводу встановлення прапора. Виїхали на міську(придивлялися підходяще місце). Походу діла 16-ти метрового штока реально не вистачає. Треба 30-40метрів. Завтра буде реальна ціна. Мужик з фірми, що цим займається пропонує взяти шток від освітлення на стадіонах. Каже що в Туреччині такі й використовують. Ми майже перші в Україні хто таким цікавиться(значить рухаємось у правильному напрямку).

KosivArt

anv

місця є. Лиш походу з тим може бути купа мороки. Будемо бачити, як на це буде реагувати наша влада(природо-охоронна зона. пам"ятники). Ну побачимо. Думаю , що встановити прапор буде логічніше ніж встановити телефонну вишку або  побудувати "Іванове гніздо".

wildperson

Телефонна вишка + прапор- не бачу нiц поганого

anv

Цитата: wildperson від 12:42, 01 Вересень 2011
Телефонна вишка + прапор- не бачу нiц поганого
Малося на увазі, що деколи в нашому місті щось корисне важче зробити ніж якусь каку

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 12:51, 01 Вересень 2011
Малося на увазі, що деколи в нашому місті щось корисне важче зробити ніж якусь каку

чого тільки деколи? :crazy:

wildperson

Цитата: anv від 12:51, 01 Вересень 2011
Не зрозумiв зовсiм :( Тобто вишка- кака?
Взагалi то то для людей, а зовнiшнiй вигляд + бонуси типу прапора- то до районного архiтектора.
Я мав на увазi объеднати функцiонал (хоч телевишку, хоч метеостанцiю) з прапором. А ви про що?

anv

Ма
Цитата: wildperson від 16:31, 01 Вересень 2011
Не зрозумiв зовсiм :( Тобто вишка- кака?
Взагалi то то для людей, а зовнiшнiй вигляд + бонуси типу прапора- то до районного архiтектора.
Я мав на увазi объеднати функцiонал (хоч телевишку, хоч метеостанцiю) з прапором. А ви про що?
малося на увазі, що це не комерційний проект. А таке нашій владі не цікаве(не має з чого лизнути). Як на мене вишка на тому місці де вона є зараз не дуже пасує(хоча парижани ейфеливу теж не одразу полюбили).

wildperson

Цитата: anv від 16:54, 01 Вересень 2011
Мамалося на увазі, що це не комерційний проект. А таке нашій владі не цікаве(не має з чого лизнути). Як на мене вишка на тому місці де вона є зараз не дуже пасує(хоча парижани ейфеливу теж не одразу полюбили).
Вишка- комерцiйний проект. А чому ти вважаеш, що комерсанти будуть проти чуть переробити конструкцiю (абсолютно безплатно!!), щоб повiсити зверху ще й прапор? Впевнений що не будуть (правда договоритися треба ще на стадii проектування КМ), а влада тодi.... лиже щось iнше..)