Сталін - хто він для нас?

Автор julio, 14:29, 04 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

julio

Цитата: borowed від 12:28, 04 Грудень 2010
його б до нас в Карпати зараз,того крєндєля - ми б його заставили той чай зїсти не запиваючи.Поганяли б по морозу взимку 30-ти градусному.Голим.А перед тим облили б водичкою холодною.І ще багато всякого гарного
Гиии.... Не знаю, хто такі «ми», але з описаного бачу, що «ви» його гідні учні. Він був би «вами» задоволений!

BigFAN

Цитата: julio від 14:29, 04 Грудень 2010
Гиии.... Не знаю, хто такі «ми», але з описаного бачу, що «ви» його гідні учні. Він був би «вами» задоволений!
а може "ми" не гет готові другу щоку підставити, та і не знаю як би ти заговорив, побачивши скелети з цвиками в хребті закатованих в ті часи наших земляків.

julio

Хоч і не я почав в темі про прикольні фотки говорити про такі речі, але є що відповісти.
Хоч відповідь зовсім не проста.
Тут лиш скажу, що ти навіть не уявляєш як виглядають «перли», подібні до того, що ти написав.
В ті часи в ваших краях були люди і сміливіші, і сильніші, і розумніші за багатьох з нас. Але трагедія все одно сталася.
То тепер варто, сидячи в теплій хаті за компом, розповідати, як би «ми» розправилися з Сталіним?
Ти ж не в 3-му класі.

BigFAN

Цитата: julio від 19:56, 04 Грудень 2010
хоч і не я почав в темі про прикольні фотки говорити про такі речі, але є що відповісти.
Тут лиш скажу, що ти навіть не уявляєш як виглядають «перли», подібні до того, що ти написав.
уявляю добре бо приймав участь в перепохованні останків(((

julio

Бачу створили окрему тему.
Нормально.
Тільки треба було почати з свого коментаря.
Я так думаю.

ploskonos

Народ,зав"язуйте з срачом.Тема ні про що.Зайдіть на любий історичний форум і читайте,хто для нас Сталін.
Там і коментуйте.Тема занадто глобальна для нашого форуму.

julio

Часто буває абсолютно не потрібна така широка аудиторія, як на історичних форумах.
Нехай там історики одне з одним розум накладають.

Набагато важливіше, коли хоча б двоє знайдуть порозуміння на складну тему там, де тисячі шукають лиш ненависті.

borowed

Цитата: julio від 14:29, 04 Грудень 2010
Знайшов би декілька однодумців.На рах "задоволений" не знаю,можливо і був би=).Що точно знаю - чаєм байховим його б не напоїв;)
Цитата: julio від 19:56, 04 Грудень 2010
Хоч і не я почав в темі про прикольні фотки говорити про такі речі, але є що відповісти.
В ті часи в ваших краях були люди і сміливіші, і сильніші, і розумніші за багатьох з нас. Але трагедія все одно сталася.
То тепер варто, сидячи в теплій хаті за компом, розповідати, як би «ми» розправилися з Сталіним?
Ти ж не в 3-му класі.
Згадується Лесь Подерев"янський і його
"Що вам шяс ,батя,не хватає,Тюрми?"
А якщо серйозно,то не варто настільки близько сприймати мій коментар.Сиджу я і дивлюсь на ті звірства ,що чинили комуністи,і тут на форумі помічаю фотографію Вєссаріоновича на чаю...Вловлюєте мій хід думок?

BigFAN

вісаріоничу в Заппоріжжі голову відтєли))))

Dana Eco-Kosiv

В Запоріжжі відтнули голову вождю.
Дивуюсь,хто дає згоду на зведення подібних архітектурних форм...

Dana Eco-Kosiv

один плюс один рулить)))ги.